Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Babaolajjal sikosítotattok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babaolajjal sikosítotattok már, milyen volt, okozott irritációt, folyást?

Figyelt kérdés
Ma írta nekem az orvostudakozón DR.Hamvas Ferenc hogy jó ez is sikosításra. DE kivámcsi vagyok a ti saját tapasztalataitokra, élményeitekre ezzel kapcsolatban..
2011. aug. 7. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Remélem tudod, hogy az olaj marja az óvszert.
2011. aug. 7. 19:12
 2/11 anonim ***** válasza:
sikositásra biztos jo, de gumival ne használd.
2011. aug. 7. 19:14
 3/11 A kérdező kommentje:
fogamzásgátlót szedek
2011. aug. 7. 19:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Olaj? A punciba? Szerintem nem jó ötlet sehogy sem, főleg nem gumival.
2011. aug. 7. 19:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Legalábbis azért, mert pl. én szex közben néha kiveszem, és csinálom szájjal is, jó egy kicsit húzni a dolgot...annál nagyobb lesz az élvezés mindkét fél számára...és hát, nem lehet túl jó íze a babaolajnak. :)
2011. aug. 7. 19:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Nen annyira, én párom használta, nekem de engem irritált és kivörösödött, nem tudom akkor egy puncival mit csinálna hmmm próbáld ki aztán ha nemjó akkor sincs nagy baj hamar elmúlik
2011. aug. 7. 19:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Fenistil gélre is mondják, hogy akár lehet sikosító. De én egyiket sem ajánlanám. Víz alapú Bio-Glide szerintem a legjobb. Az olaj nehezen jön le, olajos maradtok tőle. Elsősorban nem erre találták ki. Fontos, hogy a szexshopokban olyat válassz, ami nem annyira HÍG vacak! Nyomópumpás praktikus, de nem találtam jót(durex ötlete jó, de nem az igazi). (Itt egy kéz elég, nem kell kupak, meg szöszmötölés)Vannak ízesítettek, de szerintem nem elsődleges.
2011. aug. 9. 09:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Ja! DR. Hamvas Ferenc attól mert orvos még nem biztos, hogy tudja milyen a jó szex. :)
2011. aug. 9. 09:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Ezt a BioGlide-ot mely boltokban lehet megvenni?
2011. aug. 9. 10:05
 10/11 anonim ***** válasza:
A rendes sikosító miért nem felel meg?
2011. aug. 9. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!