Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátság vagy alkalmi szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság vagy alkalmi szex partner? Megér felrúgni egy barátságot?

Figyelt kérdés
Leakarok feküdni a legjobb barátommal. Nem vagyok belé szerelmes,csak szívesen kipróbálnám vele. Nagyon szexi srác,totál rákattantam. Nem mondtam még neki. Remélem többre jutok egy kis segítséggel. Ja és mellesleg lány vagyok.
2011. aug. 7. 17:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha már kiírtad ezt a kérdést úgyis meg fogod tenni, akármilyen válaszok érkeznek.

Én is megtettem, többször is, jó volt...de valami megváltozott. Tartjuk a kapcsolatot, barátok vagyunk, de ez már nem az a régi felhőtlen kapcsolat...és nekem hiányzik az a barátság, ami 2 évig megvolt.

2011. aug. 9. 16:56
 12/12 anonim válasza:

van egy haverom aki pont így

van ezzel és a barátság közte és a partnere közt ugyanúgy megmaradt!

2011. aug. 9. 17:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!