Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátság vagy alkalmi szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság vagy alkalmi szex partner? Megér felrúgni egy barátságot?

Figyelt kérdés
Leakarok feküdni a legjobb barátommal. Nem vagyok belé szerelmes,csak szívesen kipróbálnám vele. Nagyon szexi srác,totál rákattantam. Nem mondtam még neki. Remélem többre jutok egy kis segítséggel. Ja és mellesleg lány vagyok.
2011. aug. 7. 17:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Majd fogsz olyan válaszokat kapni, hogy nyugodtan, de tőlem nem. Szerintem ne tedd meg! Lehet rá cuppannál mint Micimackó a mézre csak tényleg tönkre mehet a barátságotok és akkor nem lesz olyan jó visszaemlékezni se. Keress egy pasit akibe szerelmes lehetsz! Ez a legjobb megoldás.
2011. aug. 7. 17:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha tetszik, és jól megértitek egymást, miért alkalmi szexpartnerként tekintesz rá? Akár komoly, szép kapcsolat is lehetne belőle. Kipróbálni például a hullámvasutat szokták. De egy emberrel kapcsolatban ez a szó kissé furán hangzik.
2011. aug. 7. 17:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Én megtettem többször is, ugyanazzal az egy barátommal, és nem romlott meg a kapcsolatunk! Sőőőt!!! Még jobban 'szeretjük' egymást, de csak baráti szinten!
2011. aug. 7. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha szeretned, hat vagj bele szerintem. Ugyis vegig ott fog motoszkalni benned a gondolat, amig meg nem teszed.
2011. aug. 7. 18:29
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak kéresd magad előtte! (Mármint mielőtt megtennétek.) Így még véletlen sem fog rád könnyű prédaként tekinteni, ami ilyen helyzetekben sokszor elő szokott fordulni. Ja és óvszer über alles!
2011. aug. 7. 19:58
 6/12 anonim ***** válasza:
A barátság megmarad nemtom honnan veszik hogy nem. És még lehet tovább is haladtok.
2011. aug. 9. 13:48
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem simán megtehetitek, nem lesz gond!

Nekem volt egy csajom, a szerelem rész nem ment, abban maradtunk, hogy barátság megmarad (vagy mi) meg ha segitség kell akkor szólunk egymásnak, de jok voltunk egymásnak az ágyba. és utána hónapokra rá elhivtam sexelni, és másnap is ugyanugy néztünk egymásra mint barát, nem ment vele tönkre semmi

2011. aug. 9. 13:57
 8/12 anonim ***** válasza:
Akivel kefélsz az már nem a barátod,meg nem is lesz már az.
2011. aug. 9. 14:48
 9/12 anonim ***** válasza:

én is megtettem a legjobb lány barátommal, de már nem semlegesként nézünk egymásra. Viszont még több mindent beszélünk meg nyíltan, és ha esetleg az ágyban lennének gondok, hát, megoldjuk a párnák közt :)

Hihetetlen élményekkel gazdagodtam mióta először lefeküdtünk, de valami mégis eltűnt. Talán pont a barátias távolság, a játék része az egésznek.

2011. aug. 9. 15:27
 10/12 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen szituban voltam, szinte a bátyámnak tekintettem a srácot, minden nap átjártunk a másikhoz évek óta, de olyan tiszta volt a kapcsolatunk, hogy sose gondoltunk egymásra, mint "ellenkező neműre". Aztán egyik nap megszakadt valami. Náluk voltunk sokan, és észrevettem, hogy a srác elég érdekesen figyel engem néha, de nem foglalkoztam vele. Aztán jött egy időszak, amikor nagyon depis volt, már az öngyilkosság szélén állt, én pedig teljesen kifakadtam, aggódtam miatta nagyon, de nem mutattam ki, féltem, hogy ezután a nézés után félreértené. Aztán egyik éjjel felhivott sirva, hogy menjek át... Órákig beszélgettünk, aztán megtörtént.

Megszakadt köztünk minden, mert azután nem tudtunk egymást ugyanúgy nézni, mint előtte. Kapcsolatot pedig egyikünk sem akart a másikkal valamiért, ez evidens volt mindkét fél részéről. Szóval szerintem, ha valóban olyan jó barátok vagytok, akkor ne kockáztass, kevés az ilyen őszinte, tiszta barátság, akármilyen nemről van szó.

22/L

2011. aug. 9. 15:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!