Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az első után csak késhet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első után csak késhet a menstruáció, vagy nem maradhat el valakinél esetleg a nélkül hogy bármi probléma lenne?

Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátnőmmel , most költöztünk össze nemrég és észrevettem hogy az első után kibontatlan maradt a betétes csomagja. Mindig én veszem neki rendszerint én járok boltba , és eddig nem is kért töllem. Hallottam rolla hogy késhet a nőknél az elsőnél , de ki is maradhat anélkül hogy terhes legyen? 22/F
2011. aug. 7. 17:03
 1/9 anonim ***** válasza:

Mindenkinek máshogy működik a szervezete. Van, akinek nem késik, van akinek csak pár napot/hetet és igen, lehetséges a kimaradás is.

De nem lenne egyszerűbb a barátnődtől megkérdezni, hogy tényleg késik-e neki?

2011. aug. 7. 17:05
 2/9 A kérdező kommentje:
De megemlítettem már neki a dolgot és azt mondta még tényleg nem jött meg de késni szokott... sok én vagyok ilyen kis aggódós hogy mivan ha nem jön meg? jó oké nem jön meg neki de remélem ez nem csak terhességnél fordulhat elő
2011. aug. 7. 17:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Bármi miatt késhet, ha védekeztetek biztos nem terhes. Most az időjárás is elég változékony, az is befolyásolhatja valakinek, de számtalan oka lehet a késésnek/kimaradásnak.
2011. aug. 7. 17:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Alacsony vérnyomása volt nemrégen az közrejátszhat?
2011. aug. 7. 17:08
 5/9 anonim ***** válasza:

17.07-es vagyok

Itt van néhány ok: stressz, fizikai vagy pszichikai megterhelés, fogyókúra, hízás, életstílus változása, ciszta...Rengeteg oka lehet annak, ha késik a menstruáció.

2011. aug. 7. 17:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Aggodalomra nincs ok, ha megfelelően védekeztetek. Nekem az első után 2 hetet késett, aztán amikor már nem voltunk együtt, eltelt egy év, összejöttem vki mással, és a vele lévő első aktus után 3 hetet késett. A stresszelés, erős fizikai/szellemi igénybevétel is késlelteti. EZ azonban fontos dolog, mindenképp beszéljetek róla! (Csak hogy nehogy mégis baj legyen, de nem valószínű)
2011. aug. 7. 17:39
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

Imádom az ilyen kérdéseket. Arról nem írsz semmit, hogy mivel védekeztetek, a ciklus hanyadik napján szexeltetek, mióta késik a vérzése, hány éves, de azt, hogy összeköltöztetek meg te veszed neki a rohadt betétet, azt igen.

Szted ez mégis mennyire hasznos infó? Elárulom: semennyire.

Talán ha a lényegesebb dolgokra koncentrálnál, még segíteni is tudnánk, de gy mégis hogy?

2011. aug. 7. 20:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Képzeld fontos infó hogy összeköltöztünk és hogy én veszem a betétet mert innen vettem észre -.-"" amugymeg érdekes az elötted lévőknek nem okozott gondott tudtak normálisan válaszolni -.-"""
2011. aug. 10. 17:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is normálisan tudtam volna válaszolni, ha a kérdéseimre írtál volna választ. De nem írtál.

Ez kb olyan szintű, hogy "3 éve vagyok együtt a barátommal, 4 hónapja élünk szexuális életet, késik 3 napja, terhes vagyok?"

Ki nem szarj le, hogy mióta vagyunk együtt? Fontos a kérdés szempontjából? Nem.

Érdekes, hogy mióta élünk nemi életet? Nem.

Érdekes az a kérdés szempontjából, hogy honnan vetted észre, hogy nem jött még meg neki? Nem.

Felőlem oltogathatsz, de igazán beláthatnád, hogy igazam van.

2011. aug. 10. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!