Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok a szüzességeteket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a szüzességeteket nektek is gumi nélkül vette el a barátotok? (az első 1-2 nyomásnál) és utána óvszer?

Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 16:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
98%

Csak a szerencsén múlott, hogy nem lett terhes. MINDIG van esély a teherbeesésre, mégha csak 1-2% is.

Felelőtlen tanácsokat ne adjatok!

2011. aug. 7. 16:27
 12/18 Lia99 ***** válasza:
15%
1szer voltam gumi nélkül fiuval, akkor is csak azért mert éppen nem volt kéznél, és nagyon kivántuk egymást.
2011. aug. 7. 16:31
 13/18 anonim ***** válasza:
97%
Csináljátok csak, kell az "utánpótlás" abortusz ügyben, nem elég a jópár ezer ami van, majd a váróban elgondolkoznak ezek a bevállalós lányok, amikor az orvos szemébe se mernek majd nézni a szégyentől :)
2011. aug. 7. 16:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Életemben egyszer rászorultam arra, hogy 72 órásat vegyek be. Használtunk gumit, csak éppen elszakadt és nem bíztuk a véletlenre. 18 éves voltam ekkor, de így is a bőgőgörcs kerülgetett a rendelőben, hogy mennyire égő 72 órásat kérni... Ott szabadkoztam a dokinak, hogy mindig is használtam gumit, csak most csúszott be, nagyon rosszul éreztem magam a helyzet miatt...

Ha már ez ilyen sz ar érzés volt, bele se merek gondolni, milyen lenne egy abortusz... Szóval hajrá kérdező, csináld csak, mész te még kaparásra... Csináld csak, akkor és ott a rendelőben legyél majd nagylány.

2011. aug. 7. 17:32
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Mi a legelső alkalommal gumi nélkül csináltuk végig, persze nagyon felelőtlen döntés volt, utána idegeskedtünk is rendesen, viszont amikor gumival próbálkoztunk nagyon sokáig csak kínlódtunk vele és elveszett a varázsa az egésznek, úgyhogy én végülis örülök hogy a legelső nem így történt :)
2011. aug. 7. 18:15
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
amíg annyira kitágultam hogy nem fájt addig simán, utána felhúzta.
2011. aug. 7. 18:20
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert nem vagyok idióta. A gumi aktus előtt szokás felhúzni.

Mázlid volt, hogy nem lettél terhes.

2011. aug. 7. 20:32
 18/18 anonim ***** válasza:
nem, mert mindig gumival csináljuk
2011. aug. 7. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!