Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a szüzességeteket nektek is gumi nélkül vette el a barátotok? (az első 1-2 nyomásnál) és utána óvszer?
Figyelt kérdés
2011. aug. 7. 16:18
1/18 anonim válasza:
Nem, mert nem voltam ennyire felelőtlen.
2/18 anonim válasza:
aki szűz és gumi nélkül szexel nem lesz terhes kisebb az esélye hidd el
3/18 anonim válasza:
amelyik lány ebbe belemegy, az vállalja a következményét is 9 hónap múlva!
4/18 A kérdező kommentje:
hát nekem ez így jobb,mert nem volt olyan mű.szebb emlékem maradt meg róla.
mellesleg nem vagyok terhes:)
2011. aug. 7. 16:21
5/18 anonim válasza:
2.válaszoló buta.
Nem tenném meg ezt így, óvszerrel csinálnám mindenképp.Nem lennék olyan felelőtlen, hogy gumi nélkül szexeljek.
6/18 anonim válasza:
ma 16:22
régi barátnőm is szűz volt és gumi nélkül csináltuk és benne is mentem el.semmi baja nem lett nem is lett terhes ennyit rólad te igen okos
7/18 anonim válasza:
Mert szerencséd volt.:)
Nem biztos, hogy a mások így jártak, ahogy te.;)
8/18 anonim válasza:
16:24, attól, hogy ez egyszer összejött, nem biztos, hogy mindenkinek ekkora mázlija lesz.
9/18 anonim válasza:
Hát nagy szerencséd volt..... kedves válaszoló, azért nem lett terhes, mert valószínű nem akkor volt peteérése, lehet, ha 1-2 nappal korábban vagy később csináljátok az lett volna, mázlitok volt, ennyi.....
10/18 anonim válasza:
Nálunk is így volt. A gumit nagyon nem szerettük, ezért pár hét után felirattam fogamzásgátlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!