Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nektek tetszik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tetszik a körülmetélt pénisz?

Figyelt kérdés
Csak aki már látott ilyet, vagy volt ilyennel az írjon erre.
2011. aug. 7. 16:05
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Van olyan amikor ez valakinek eléggé szükséges dolog, igazából itt a szülők a hibásak, mert ezt ellenőrizni kell hogy működik-e neki, meg lehet-e mosni, stb. Ha 15 éves korra húzódik el és nem önszántából veti alá magát hanem szülői kényszerre az egy életre megkeserítheti, ellentétben azzal amikor kiskorban csinálják, mert akkor nem marad traumatikus emlékkép a dologról. Én sem élem meg rossz emlékként, amikor kivették a mandulámat, mert nem nagyon emlékszem rá, viszont 20 évesen metéltek körül saját elhatározásra, és még úgy hogy magam döntöttem így hogy kell, még úgy is mély nyomott hagyott bennem a procedúra. Viszont ha jól csinálják meg akkor ugyanúgy lehet vele játszani mint a hagyományossal és nem is látszik a nyoma.
2012. okt. 30. 00:57
 32/36 anonim ***** válasza:
Ha vmi szép lány akar ilyet látni, irjon privit :)
2012. okt. 30. 15:56
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Megértem, amit írsz, ...

Kényszerpályásan lehet más élmény, nem tudom, úgy hogy ezzel nem is szállnék vitába.

Attól függetlenül nem volt vele probléma, tudta használni és nagyon ügyesen, játékosan juttatott el mindkettőnket a csúcsra. Szóval az együttlét jó volt vele, csak picit furcsa volt az előjáték. Nem volt olyan szabad, mint ahogy azt szeretem. :)

Talán ezért is pártolom jobban a természetest, de nem tartom kizártnak, hogy másik partnerrel jobb lenne... Ő csak egy a sok közül. Pont őt fogtam ki. Ha mást fogtam volna ki lehet sokkal pozitívabb vagy negatívabb élmény lenne...

Ki tudja?! :))

22:01 voltam. :)

2012. okt. 30. 19:40
 34/36 anonim ***** válasza:

Egyszer olvastam egy angol cikkben, hogy sok mindenben jobb, de több elökeszület kell hozza. Pl mindig legyen sikosito a közelben, mert barmikor kellhet.

En pasi vagyok, es ranezesre nekem is jobban tetszik, de annyi macerat olvastam vele kapcsolatban, hogy nem csinalnam. Mert ilyen teren lusta vagyok es tökölni a tökömmel, nem az en vilagom.

De egy csaj biztos nem emiatt fog teged szeretni. (hogy csak emiatt akar majd leszopni, az mar lehetseges :))

2012. nov. 16. 12:15
 35/36 anonim ***** válasza:
nekem nincs körülmetélve, de nem erektált állapotban sem fedi a makkomat a fitymám.
2012. nov. 16. 12:48
 36/36 anonim ***** válasza:

Látványra a körülmetélt vagy a rövid fitymájú a szép, mint ami az előző válaszolónak is van.

De tapintásra, játszásra már a természetes.

Ez olyan, mint a nőknél a szilikonmell. Látványra a műcici sokszor szebb, de tapintásra már az igazi kell.

2012. nov. 16. 14:17
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!