Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nektek tetszik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tetszik a körülmetélt pénisz?

Figyelt kérdés
Csak aki már látott ilyet, vagy volt ilyennel az írjon erre.
2011. aug. 7. 16:05
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Igen, elég sokan kapnak kedvet hozzá egyébként, köszönjük a jókívánságod :)
2012. márc. 4. 16:03
 22/36 anonim ***** válasza:
53%
metéltettel szarabb, nem lehet nagyon maszturbálni stb meg a szex szarabban megy (rosszul)
2012. aug. 2. 13:25
 23/36 anonim ***** válasza:
71%
utálom a körülmetéltet! szeretem az enyémet, meg szerintem az isten ezért is teremtette ilyennek hogy ilyen legyen. na mindegy ezzel azt akarom tudatni hogy a körülmetélt rosszabb mint a sima. nem lehet verni (amugy lehet csak nehezebb) büdös lesz, fehérebb, meg nem tisztább, tehát fityma az megvédi a makkot
2012. aug. 3. 19:49
 24/36 anonim ***** válasza:

" ...a körülmetélt rosszabb mint a sima. nem lehet verni (amugy lehet csak nehezebb) büdös lesz, fehérebb, meg nem tisztább..."

Te se láttál akkor még olyat kedves előző, csak idebüfögöd a tudatlanságod termékét. Amúgy meg nem vagy lány, akkor minek írsz ? Beteg.

2012. aug. 3. 20:47
 25/36 anonim ***** válasza:
93%

Én kicsi koromban lettem körülmetélve, nincs "kiszáradva" meg ilyenek ( nem is értem, miről beszélsz...).

Nagyon jól néz ki, főleg, ha izgalmi állapotban van, jó nagy a makkom, és csak úgy "duzzad", mint egy rózsaszín gomba feje. 27F

2012. szept. 11. 14:57
 26/36 anonim ***** válasza:

2011-08-11 00:57

Ezen akkorát nevettem!! :D :D :D

2012. okt. 17. 00:25
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
nem értem miért kell vkit ez miatt rögtön leszólni?? milyen bunkó némelyik csaj, bezzeg ha a pasijáról van szó, még ha fel se áll neki akk is ott siránkozik h jajj szegény mit segítsek neki.. de ha egy idegenről akkor meg leszólják..
2012. okt. 17. 01:25
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt már mind a két szitussal dolgom.

A körülmetélttel annyi volt a baj, hogy kevesebb volt a bőr és nem tudtam vele olyan szabadon játszani, mint szerettem volna. Valamint gatyóban surlódva gyakran bajos volt a szitu.

Sokkal jobban szeretem, ha természetes. Ha izgalmi állapotban van, akkor ugyanolyan duzzadt, mint a körülmetélt. Szóval nem értem a korábbi hozzászólókat, de kinek mi. :)

Nem ez alapján választom a párom, de nekem a természetes a tuti. :)

2012. okt. 29. 22:01
 29/36 A kérdező kommentje:
Az a csávó mikor csináltatta meg a körülmetélést? kiskorában, vagy felnőtten?
2012. okt. 29. 23:12
 30/36 anonim ***** válasza:

22:01

Még kiskamasz korában, fitymaszűkület miatt. Elmondása szerint... kényszerből csinálta.

Ha jól emlékszem, azt mondta, hogy 14-15 éves körüli lehetett. Most 25 a srác.

2012. okt. 29. 23:32
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!