Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem akar szexelni, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar szexelni, vagy tényleg zavarja?

Figyelt kérdés
barátnőm csak akkor szexel velem,ha éppen előtte borotválkozott lent.esetleg még másnap,de utánna nem,mert kezd szörösödni egy kicsit.és hiába mondom,h akkor borotválkozzon ujra,közli,hogy jaj nem,mert akkor kis piros pöttyök lesznek ott.mondom neki,engem nem érdekel,nekem is volt már olyan...sőt az sem érdekelne ha 5 napig nem borotválná,mert még az sem vészes.sztetek tényleg zavarja,vagy csak kibújú a szex alól?
2011. aug. 7. 15:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én is így voltam ezzel ,nem azért mert nem akartam szexelni hanem szégyelltem

a barátom is mondta h nem zavarja és aztán egyszer csak csókolgatott simogatott vetkőztetett mondtam hogy nem megszorítottam a kezét ő meg naaaaa jó lesz és eltolta a kezem ...

amúgy még most is kellemetlenül érzem magam hogy szinte sosem sima nekem.gyantát nem bírom,a borotválás után fáj és pöttyös leszek,szúr stb:s

2011. aug. 7. 16:01
 12/15 anonim ***** válasza:

én némileg ugyanígy vagyok vele(kivéve h én minden nap borotválom de néha már fáj és akkor hagyom 1-2 napig) és nem kibúvó a szex alól..egyszerűen csak zavar és szégyellős vagyok és engem még senki nem győzött meg arról,hogy neki tetszene,úgyh nem tudoom levetkőzni a gátlásaimat egyedül,mert zavarna,hogy a párom mit gondol közben és biztos nem talál így vonzónak és képtelen lennék arra koncentrálni,hogy élvezzem a szexet...de ha a párom egyszercsak leülne velem beszélgetni és tényleg őszintén meggyőzne arról,hogy nem zavarja és tetszik neki és engem se zavarjon mert ő nagyon szeretné ezt így,akkor lehet,hogy sikerülne

20/L

2011. aug. 7. 16:15
 13/15 anonim ***** válasza:

nekem is volt olyan kapcsolatom, ahol csak frissen borotváltan hagytam hogy hozzámérjen a fiú, igaz, ő általában véve tele volt elvárásokkal. a mostani párommal olyan erős a kémia, az első borostás alkalommal beadtam a derekam, kicsit se érdekelte, és nem érdekli azóta sem, úgyhogy hamar leszoktam róla, hogy ezen problémázzak, végül is nekem kényelmesebb...:))

de ez egy mérföldekkel bizalmasabb kapcsolat, nyilván ez is közrejátszik.

2011. aug. 7. 16:21
 14/15 anonim ***** válasza:
Eleinte én is szégyellős voltam előtte, ha nem volt tökéletesen simára leborotválva. Nem akartam úgy együtt lenni vele, de nem tudtam mindig megcsinálni, mert érzékeny a bőröm. Aztán leültünk beszélgetni, elmondta, hogy őt nem zavarja, sőt, még szereti is, ha egy picit szúr, meg tüsis. Az övé is olyan, mert kipattogzik meg kipirosodik, ha sokat borotválja, úgyhogy most már engem se zavar:)20/L
2011. aug. 7. 16:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele, ez vmi komolyan a vesénkig hatoló hiúsági kérdés, ami az önnön vonzóságunkba vetett hitünket ingatja meg, ez pedig a szex alapja egy csajnál, hogy elhigye: a pasi nagyon is kívánja őt, egészében, mindenestül. Csak ekkor lesz meg a bizalom ahhoz, hogy a lány befogadja, magába fogadja a férfit. Szóval próbáld meg elhitetni vele, hogy nem érdekel téged a borosta, és egyáltalán semennyire sem zavar téged abban, hogy élvezd a testét:)
2011. aug. 7. 19:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!