Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem akar szexelni, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar szexelni, vagy tényleg zavarja?

Figyelt kérdés
barátnőm csak akkor szexel velem,ha éppen előtte borotválkozott lent.esetleg még másnap,de utánna nem,mert kezd szörösödni egy kicsit.és hiába mondom,h akkor borotválkozzon ujra,közli,hogy jaj nem,mert akkor kis piros pöttyök lesznek ott.mondom neki,engem nem érdekel,nekem is volt már olyan...sőt az sem érdekelne ha 5 napig nem borotválná,mert még az sem vészes.sztetek tényleg zavarja,vagy csak kibújú a szex alól?
2011. aug. 7. 15:40
1 2
 1/15 napietus ***** válasza:
90%
lehet, hogy tényleg zavarja. javasold neki, hogy gyantázza inkább, akkor sokáig szép lesz, és egyre ritkul a szőr.
2011. aug. 7. 15:42
 2/15 anonim ***** válasza:
Hát tudod ezt vele kéne megbeszélned, hozzád kéne őszintének lennie, elképzelhető, hogy zavarja, mert szégyenlős, vagy csak irritálja a bőrét, de ha csak kibújik akkor meg kel beszélnetek a dolgot.
2011. aug. 7. 15:42
 3/15 anonim ***** válasza:
szerintem ezt vele beszéld meg... amúgy meg ha sűrűn borotválja nagyon érzékeny, ez igaz, az nem túl kellemes...
2011. aug. 7. 15:43
 4/15 anonim ***** válasza:
61%
sztem zavarja, engem is zavarna
2011. aug. 7. 15:44
 5/15 A kérdező kommentje:
gyantázni is próbálta,de baromira érzékeny.de én mondtam neki,hogy engem nem zavar,mégse hiszi...
2011. aug. 7. 15:46
 6/15 anonim ***** válasza:
36%
Hagyd a fenébe ez nem fog változni.
2011. aug. 7. 15:49
 7/15 anonim ***** válasza:
47%

engem is nagyon tud zavarni, ha csak egy kicsit is, de szőrös.

csak neked akar tetszeni. majd egyszer felfogja, hogy téged annyira nem zavar, ha kicsit szőrös

2011. aug. 7. 15:49
 8/15 anonim ***** válasza:
66%

Én is ugyan így vagyok vele mint a barátnőd a pasim nem fog ott szőrősen látni az biztos, csak nekem ráadásul nagyon erős szálú is és baromira fáj a gyanta.

Ajánlom neki az új zselégyantát vagy szőrtelenítő krémet.

2011. aug. 7. 15:52
 9/15 anonim ***** válasza:
51%
Egy hü..e kis szőr miatt,tönkretenni egy kapcsolatot megéri!
2011. aug. 7. 15:55
 10/15 napietus ***** válasza:
lehet azért nem bírta a gyantát, mert otthon próbálkozott vele. így nyilván nem volt szakszerű. ha kozmetikában szedetné le, jobb lenne.
2011. aug. 7. 15:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!