Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » És ebben a helyzetben mi van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

És ebben a helyzetben mi van?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Sok olyan kérdést olvasok mostanában, hogy mit akarhat egy 25-6-7 éves férfi egy ilyen idős lánytól. És a válaszok többsége az, ami várható: szexet. Igazságszerint, engem is vonzanak az ilyen idős férfiak. De mi van, ha én sem szövögetek romantikus álmokat már rögtön az esküvőről, ha én sem akarok többet tőlük, mint egy-két jó éjszakát? Nem vagyok egy partiállat, nem járok minden este más klubba, rázni magam, meg rámászni az első szembejövőre. Egyszerűen, az ismerettségi körömben jelen van ez a korosztály is, és érdekelnek. Nem tartom magamat se túlzottan naívnak, sem ringyónak, csak dolgoznak bennem a hormonok, és elég nagy az "étvágyam". Bár lehet, hogy valakinek ez már az a kategória... Kíváncsian várom a véleményeket.
2011. aug. 7. 12:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

Ebben a helyzetben az van, hogy egy teljesen normális lány vagy, aki nem tagadja le saját maga előtt is, hogy vannak ilyen szükségletei.

Hogy mit fognak rólad gondolni mások emiatt? Semmi rosszat, persze akadnak majd akik itt jól megmondják a magukét, de velük nem kell törődni.

2011. aug. 7. 12:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Azt hiszem, a válaszolók nagy többsége félreért téged :D Nekem világos mit akarsz mondani, és azt hiszem nincs baj azzal ahogy gondolkodsz. Figyu többiek, ha ilyen határozottan tisztában van a kérdező önmagával meg hogy mit szeretne, vagy mi vonzza, akkor nem tanácsokat kér, hanem véleményt... A kérdés világos, mi van abban az esteben, ha nem megtévesztett érzékeny kis csitriről van szó, akinek apakomlexusa van, hanem egy fiatal nőről akinek megvan a szexuális apetitje, és nem habos-babos álmokat szövöget hanem realisztikusan tekint a világra, így önmagára is. Hát szerintem ebben az esetben az van, hogyha nem tartasz attól hogy pofára esel, tégy szived szerint, csak vigyázz jól, de szerintem említeni sem kell a védekezést, okos lány vagy te, valószínűleg természetesen erre is gondoltál :D

Ha egy szeretőt akarsz abban nincs semmi... Persze a világ nem elég nyitott arra hogy a hozzád hasonlóakat nyugodt szívvel elfogadja, úgyhogy számíthatsz "némi" rosszallásra az biztos :)))

22/L

2011. aug. 7. 12:53
 13/16 anonim válasza:

Szia!

Jó ég, én már inkább el se olvastam a válaszokat. Az akaszd fel résznél fenn akadtam én is.

Teljes mértékben normális, ha izgatnak. Az már kicsit másabb, hogy a 10 évvel idősebbek... később nem minden esetben nagy kor, de most még talán annak tűnhet. Nem tudom hogyan vagy vele, viszont az nem jó, ha egyéjszakásokba akarsz bele menni. Komoly kapcsolat viszont most még durva lenne egy ennyivel idősebbel, hiszen neked még a tanulás, nekik már a munka inkább. Igen, azt írtad nem szerelem és párkapcsolatra gondolsz, de akkor vissza kanyarodunk az egy-két éjszakához. Véleményem szerint ez nem helyes. Ki hogy gondolja...

De szerintem még fiatal vagy ahhoz - ha a szexhez már nem is annyira -, hogy közel 30 évesekkel kezdj.

Ez csak az én véleményem persze. Ezen túl aztán Te úgy teszel, ahogy érzed. :)

2011. aug. 7. 12:57
 14/16 anonim ***** válasza:

A valaszaidbol ugy veszem ki, hogy kifejezetten intelligens lany vagy! Tok normalis, hogy vonz a szex es esetleg vonzonak talalod az idosebb fiukat, mert erettebbek, ferfiasabbak, komolyabbak (legalabbis annak tunnek...), mint a legtobb srac a korodban.

Ennek ellenere azt mondom, hogy nem jo az, ha valaki mar 16 evesen ennyire "felnottesen" gondolkozik, szerintem probalj meg tini maradni egy kicsit, sokkal jobbat tenne a szemelyiseged fejlodesenek es majd a kesobbi noiesseged kiteljesedesenek, ha talalnal magadnak egy korban is hozzad illo, hasonloan intelligens, kedves sracot, akivel jol kijottok...

Gondolj bele, hogy 16 evesen te igazabol meg tini vagy, felig meg gyerek, egy 25-6-7 eves ferfi pedig mar boven felnott, tehat nemcsak nagy korkulonbsegrol van itt szo, hanem arrol, hogy teljesen mas eletszakaszban vagytok!

2011. aug. 7. 16:01
 15/16 anonim ***** válasza:
annyi probléma van a dologban,hogy nem vagy még 18,így az illetőt jól meghurcolják,ha kiderül,ha meg feljelentik,jön a többi probléma...úgyh annyi tanácsot adnék,hogy ne hangoztasd az illető érdekében...valamint a másik,hogy én is beleestem egy ilyen csapdába...16 voltam,ugyanilyen hozzáállással,mint te...igaz,hogy a szüzességemet komoly kapcsolatban vesztettem el egy 4 évvel idősebb sráccal,ez kb tökéletes tündérmesébe illő kapcsolat volt,azóta is imádjuk egymást,bár nem vagyunk együtt...nade ez nem tartozik ide...a lényeg,hogy belevágtam,ahogy te is akarsz..kipróbáltam mindenhol mindenfajta emberrel mindenféle szexet mindenhogy és rengeteget tapasztaltam és tudom,hogy a korosztályomban senki nem ért még a közelembe sem tapasztalat terén...és kvanagynak éreztem magam és tudtam,hogy szinte bármit megkaphatok és félelmetesen jó érzés volt évekig...de most 20 éves vagyok és kezdem érezni,hogy kiégtem...megtanultam a jó szexet,de visszaütött...orgazmusom elvétve,izgatni már nem nagyon izgat semmi,nem tudok újat kipróbálni,csak a szélsőségesen bizarr dolgokat,amikhez nincs gusztusom...szinte teljesen kiégtem,szexuálpszichológusnál töltöm a hétfőimet és úgyérzem,hogy soha nem találom már meg azt,aki akkor lehettem volna,ha kihagyom azt a pár évet...és jobb esetben van még minimum 50 évem...és azthittem,ez soha nem történhet meg velem,mert ki tudom küszöbölni...hát nem jött össze
2011. aug. 7. 17:42
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, azt hiszem, most már van, aki érti, mire gondolok:) természetesen további válaszokat is várok, negatív véleményt is mondhattok, csak légyszíves, tegyétek ezt olyan formában, hogy tudjak rá reagálni:)
2011. aug. 8. 00:00
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!