Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » És ebben a helyzetben mi van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

És ebben a helyzetben mi van?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Sok olyan kérdést olvasok mostanában, hogy mit akarhat egy 25-6-7 éves férfi egy ilyen idős lánytól. És a válaszok többsége az, ami várható: szexet. Igazságszerint, engem is vonzanak az ilyen idős férfiak. De mi van, ha én sem szövögetek romantikus álmokat már rögtön az esküvőről, ha én sem akarok többet tőlük, mint egy-két jó éjszakát? Nem vagyok egy partiállat, nem járok minden este más klubba, rázni magam, meg rámászni az első szembejövőre. Egyszerűen, az ismerettségi körömben jelen van ez a korosztály is, és érdekelnek. Nem tartom magamat se túlzottan naívnak, sem ringyónak, csak dolgoznak bennem a hormonok, és elég nagy az "étvágyam". Bár lehet, hogy valakinek ez már az a kategória... Kíváncsian várom a véleményeket.
2011. aug. 7. 12:20
1 2
 1/16 anonim válasza:
37%
Szerintem te egy túlzottan naiv ringyó vagy, aki partyállat és minden este más klubba jár rázni magát, meg rámászni az első szembejövőre. Remélem segítettem.
2011. aug. 7. 12:24
 2/16 anonim ***** válasza:
Nem, hogy 16 évesen, de még idősebb korban sem dicsérendő az egyéjszakás kaland. Mit fognak így gondolni rólad? Ne hogy azt hidd, hogy nem derülne ki!
2011. aug. 7. 12:26
 3/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a kellemes hangvételű válaszokat. további véleményeket is várok.
2011. aug. 7. 12:27
 4/16 anonim ***** válasza:
Ne akaSZd fel magad,szimplán ahogy te is írtad,dolgoznak benned a hormonok.Valaki a "kisfiús" típusra megy,valakinek az idősebb korosztály mozgatja meg a fantáziáját.Mások vagyunk (szerencsére) Nincs ebbe semmi rossz,vagy szégyellnivaló.
2011. aug. 7. 12:27
 5/16 anonim ***** válasza:
Mégis milyen választ vársz? Azt, hogy rendben kislány, nyugodtan dgasd meg magad idősebb férfiakkal, nincs ezzel semmi baj a te korodban?! Ha szexre vágysz, akkor párkapcsolatban tedd meg. Ne egyéjszakásban akard elveszíteni a szüzességedet is.
2011. aug. 7. 12:30
 6/16 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha találnál valami módot az ösztönök megzabolázására. Az ilyen kalandokban szépen ki lehet ám égni. Hogy a nagyobb veszélyeket ne is említsem. És mi lesz, ha majd egyszer rátalálsz az igazira? Aztán a fülébe jut, hogy a szerelme a fél városnak megvolt.
2011. aug. 7. 12:36
 7/16 A kérdező kommentje:
fel szoktam vállalni, amit csinálok... innentől a "mi lenne ha kiderülne?" kérdéskör nem áll fenn:) nem úgy gondoltam, hogy minden reggel máshol ébredek. Csak mindenhol olvasom, hogy milyen könnyen megtéveszthetőek vagyunk, ez a korosztály... én feleslegesnek tartom az összes maszlagot, a tiszta kémiával összekeverni a cukros-nyálas-romantikus filmes maszlagot.Azt szűrtem le abból, amit ezen az oldalon olvasok (bár ennek valószínűleg nem sok jelentősége van), hogy szegény kislányokat jól elvarázsolják bókokkal és édesgetéssel, aztán megkefélik, és viszlát, lányka pedig ottmarad összetört szívvel. Én ezt szűrtem le az ellenzés legfőbb okaként. De nem értem hogyha én is vonzódom az illetőhöz, őmeg hozzám, miért ne próbálhatnánk ki egyszer egymást. Az érdeklődési körünk, gondolkozásmódunk nem valószínű, hogy egyezik, hiszen majdnem másik generáció. Tehát egy kapcsolat csak kis százalékban működne, inkább elköszönnénk. De a szexnek nem minden esetben van köze a szerelmhez... nem minden együttlét szeretkezés. De kielégültséget ugyanúgy hozhat.
2011. aug. 7. 12:37
 8/16 A kérdező kommentje:
bocs a szóismétlésért, az egyiket ki akartam törölni...:D
2011. aug. 7. 12:39
 9/16 anonim ***** válasza:

Tehát akár a szüleid előtt is felvállalnád, hogy csak szexelni jársz össze majd' dupla annyi idős férfiakkal? Édesanyád helyében mélységesen szégyenleném magam, hogy ennyire könnyűvérű a lányom.

Abban nincs semmi baj, ha tetszik, fantáziálsz. De tovább akkor se menj el. Vagy alakíts ki párkapcsolatot vagy maradj a maszturbálásnál.

2011. aug. 7. 12:42
 10/16 anonim ***** válasza:
Ha sehogy sem tudsz lecsillapodni, ott az önkielégítés lehetősége. A férfiak "próbálgatásával" várj még. Lehet, hogy később megbánnád.
2011. aug. 7. 12:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!