Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt alvás, szex és szerelem nélkül?
haaaat ez nagyon furcsa. ilyenrol nem is hallottam. nekem az exemmel a csokolozas hianyzott nagyon es sokaig mivel nagggyon jol csokolt, de ez azert mas.
neked most van baratod? hav an, semmikepp nem nej bele, csak konfliktusok lesznek, foloslegesen.
szerintem 2 varians van:
1. szexet akar csak nem vallja be -ez meg ugy ahogy ertheto
2. oda akar bujni es egyutt aludni valakivel mert maganyos. ha meg 1 lanyrol lenne szo, vmennyire lehinnem de igy.....
mast nem tudok. furcsa.
2009. ápr. 10. 09:57
2009. ápr. 10. 10:25
Dugni akar, nem vitás:)
Gondolom a barátnőjét nem láttad még, ez azért van, mert nincs neki, csak a féltékenységed akarja felébreszteni szerintem...
Bizonyára magányos...
Tippem szerint ne menj bele, én mikor ilyet mondtam egy ex bnőmnek, abból bizony kufirc lett, és amiatt szakítottam a mostani exemmel...:)
2009. ápr. 10. 10:39
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! valóban nem láttam a nőjét, de jobabt mondok még a haverjai sem nagyon akik 2 házra laknak tőle:P szal nem tudom... fura h a magányát is pont velem enyhitené LOL
5/11 A kérdező kommentje:
Néha eljár buliba, ott is vagy egyedül vagy 1-2 haverral van azt kész. még ott se nagyon látom nővel max olyannal akit 10 éve ismer :D érdekes valóban... de hát enyni időstől mást várna az emebr. lenne konkrét legalább
Lehet nem akar szexet. Én is aludtam úgy ex-el, hogy semmi nem volt. Megölelt és elaludtunk, előtte meg fél napot végigbeszélgettünk. Mindkettőnknek van más, tisztában voltunk a dolgokkal, még egy csók se volt. Néha jól esik valakinek a közelléte, akiben bízol vagy egyszer bíztál. Pedig mi még "kamaszok" is voltunk a dologhoz, 20-21.
2009. ápr. 10. 11:06
Én is aludtam már együtt ex barátnőmmel szex nélkül...nem biztos, hogy azt akarja...nekem jól esett, mert szeretethiányom volt nagyon
2009. ápr. 10. 11:30
8/11 A kérdező kommentje:
ebben is lehhet igazság valóban, csak az a gond h állítása szerint ő semmit nem akart tőlem régen sem és nem is szeretett. szal ha ezt nézem akkor fura lenne h én hiányzom neki :P igy...
Akkor bizony valószínűbb, hogy csak szexet akar.
2009. ápr. 10. 12:38
10/11 A kérdező kommentje:
Tudjátok mi a legmókásabb az egészbe? tegnap este megkeresett azzal h szabin lesz 1 hétig akkor talizzunk. anynit mondtam rá ahogy gondolod. később nem volt már fenn nálam, de láttam h máshol igen. küldtem neki egy üzit h :mivan most meg letiltotál? és vissza irta h igen, de nem csak engem hanem az egész msn listáját(!) mert ő mosta csajával beszél, és nem akarja h ráirjanak. mondom akkor miért nem rejted magad nem 1xübb? elkezdi nem, mert akkor mit mondana a csjának miért van ugy? pfff jó mi? na ehhez mit szóltok és 32 éves.... vagy hülye vagy besértődött h nem akarok aludni LOL
Kapcsolódó kérdések: