Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok! Ti kinevetnetek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Ti kinevetnetek egy sracot a peniszmerete miatt?

Figyelt kérdés

Mostanaban belefutottam itt par kerdesbe, amiben tobb lany is allitotta, hogy o bizony egy bizonyos meret eseten kinevetne a sracot, akivel egyutt van! Volt akinel 10 cm volt ez a hatar, volt akinel 12-13, de olyan is volt, aki mar a 15-16 cm-t is nevetsegesnek tartja...

Ti kepesek lennetek kinevetni egy sracot a peniszmerete miatt, akit nyilvan kivantok, esetleg erzelmileg is kotodtok hozza, hiszen eljuttok vele a szexig?

Esetleg volt mar olyan elmenyetek, hogy nem akkora penisz kerult elo a nadragbol, amire szamitottatok es emiatt kinevettetek es fakepnel hagytatok a sracot, csalodtatok es elment a kedvetek a szextol?

2011. aug. 7. 10:10
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
hát ha egy csaj kineveti a srácot a péniszmérete miatt ennyi erővel a srác is ki nevethetné a mellméretei miatt...
2011. aug. 7. 12:56
 12/39 anonim ***** válasza:
87%

Akkor nem nevetnéteek ki ha megmutatnám a 12cm- es bosszúállómat, csajok?

:D

28F

2011. aug. 7. 15:09
 13/39 anonim ***** válasza:
78%

Nekem 15-16 centis....de ha egy "nő" kimer érte nevetni...akkor az megszűnik a szememben nőnek létezni, de még embernek is, és mivel az állatokkal való erőszakos közösülést nem tiltja a törvény, úgy megbszom, hogy többet nem hogy nevetni, de még mosolyogni se fog tudni többet. :)

Undorító, hogy vannak ilyen lények...fogalmuk sincs arról, hogy milyen lelkitörést szenvedhet ettől egy férfi...

2011. aug. 7. 15:10
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

elég szánalmas,ha valaki kineveti a másikat,BÁRMIÉRT,mikor már eljutottak odáig,hogy előkerültek a nadrágból a dolgok...ez egy olyan bizalmi viszont feltételez,amibe nem fér bele a kinevetés...

én egyszer mosolyogtam meg a páromat,mikor előállt azzal az ötletével,hogy leborotválja a péniszét és nem kérdez meg előtte...a meglepetésből mosolygás lett,ő pedig mérges lett és hetekig győzködnöm kellett,hogy nem a péniszén mosolyogtam,hanem azon,hogy ha előre tudta volna h egy kukacot is szimpatikusabbnak találok egy meztelen pénisznél,akkor nem akart volna meglepni...

2011. aug. 7. 18:13
 15/39 anonim ***** válasza:
60%
Aki nevetségesnek tartja a 15-16 cm-t, annak legközelebbre venni kell egy legalább 25-es, 6-7cm vastag műfaszt, aztán azzal úgy megbaszni, hogy sikítson még két napig.
2011. aug. 7. 21:51
 16/39 anonim ***** válasza:
45%
10 centi alatt mindenképp nevetnék egy jót 20L
2011. aug. 7. 22:04
 17/39 anonim ***** válasza:

Utolsó, nekem ha nem áll, 10 cm alatt van!

Akarsz nevetni?

:D

2011. aug. 7. 22:56
 18/39 anonim ***** válasza:
40%

Akihez érzelmileg kötödöm azt soha!

Volt már olyan élményem amikor elökerült a srác farka (állitolag a barátainak azt adta be ,hogy hatalmas neki ) elmosolyodtam és csak anyit mondtam bocsi:D és faképnél hagytam .. lehet, hogy most kapom a sértéseket de nem tud érdekelni! Azért ne legyetek ilyenek fiúk nem kell adni a nagymenöt ha nem igy van :P

2011. aug. 7. 23:55
 19/39 anonim ***** válasza:

ma 23:55

Nem is arról volt szó, aki menőzik, hogy neki mekkora van, hanem egy férfinek pl, akinek 12 és 15 között van mondjuk, valaki még a 15-16 cm-t is pindurinak írta, miközben 14,5 cm az átlagméret. Azért nem kell túlozni, hogy az átlagos is kicsi. Ha 14,5 az átlag, akkor akinek 1 cm kisebb van mondjuk, azt már ki kell nevetni, vagy akinek pont akkora van, mint az átlagméret?

2011. aug. 8. 00:04
 20/39 anonim válasza:
A férfiak (főleg ha fiatalok és viszonylag tapasztalatlanok) túlaggódják a kérdést. Én nem nevetnék ki senkit. Voltam már pár férfival és csak egyszer találkoztam olyannal, akinek kicsinek volt mondható a farka, de nyilván őt sem nevettem ki. Egy 13-15 cm-es pénisz pedig bőven átlagos. De nincs is erre egy határ, sok mindentől függ, hogy az adott szerszám mit okoz a partnernek. De jah, ha valaki szex közben rosszindulatból neveti ki a másikat, azt hagyni kell a francba, érzelmi intelligenciája még nagyon fejletlen, ami pedig kellene az igazán jó szexhez.
2011. aug. 9. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!