Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lanyok! Ti kinevetnetek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Ti kinevetnetek egy sracot a peniszmerete miatt?

Figyelt kérdés

Mostanaban belefutottam itt par kerdesbe, amiben tobb lany is allitotta, hogy o bizony egy bizonyos meret eseten kinevetne a sracot, akivel egyutt van! Volt akinel 10 cm volt ez a hatar, volt akinel 12-13, de olyan is volt, aki mar a 15-16 cm-t is nevetsegesnek tartja...

Ti kepesek lennetek kinevetni egy sracot a peniszmerete miatt, akit nyilvan kivantok, esetleg erzelmileg is kotodtok hozza, hiszen eljuttok vele a szexig?

Esetleg volt mar olyan elmenyetek, hogy nem akkora penisz kerult elo a nadragbol, amire szamitottatok es emiatt kinevettetek es fakepnel hagytatok a sracot, csalodtatok es elment a kedvetek a szextol?

2011. aug. 7. 10:10
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
74%
Én téged is kinevetlek ezért a kérdésért..
2011. aug. 7. 10:13
 2/39 anonim válasza:
70%

És íme az 100000000000000000000000000000000000000-ik ilyen kérdés! Gratulálok!!

http://www.youtube.com/watch?v=3GwjfUFyY6M

2011. aug. 7. 10:16
 3/39 anonim ***** válasza:
9%
Kisgyerekekkel nem foglalkozunk!
2011. aug. 7. 10:25
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

Akkor én megpróbálok a kérdésedre válaszolni, normálisan.

Nekem két pasim volt, fogalmam sincs hány centi volt a f@rkuk, soha nem méricskéltem. Szerintem az elsőnek inkább nagyobb, mint az átlag, de nem tudom, hány centi.

A másodiknak kisebb volt.

Nem tudom, más lányok hogy vannak vele, én ok, odanézek, hogy milyen, nyilván megfogom, stb. de ha már érzelmileg kötődöm hozzá, márpedig csak olyannal voltam együtt, akihez kötődtem, akkor a péniszük mérete az, ami a legkevésbé sem érdekel.

Szóval én nem nevetném ki.

2011. aug. 7. 10:34
 5/39 anonim ***** válasza:
100%

komoly kapcsolatban nem nevetném ki természetesen. nem sok viszonyítási alapom van mondjuk, de akinek a 13 centi kicsi, az gondoljon bele, hogy a női hüvely olyan hosszú mindössze, hogy a végét eléred az ujjaddal. tök mindegy, mekkora egy pénisz, hogyha nem tud vele bánni az illető és fájdalmat okoz.

viszont, hogyha valakivel esetleg egyéjszakás kalandba keverednék, és valami irtó kicsi dolog lenne neki ott, akkor sem nevetném ki, de megmosolyognám... ha ennek ellenére tudja használni, akkor semmi probléma

2011. aug. 7. 10:37
 6/39 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem tudnék ilyet csinálni,és nem tudom,mekkora ribancok élnek mostanság ebben a szánalmas XXl-ik században,de nekem nem menne. 16/L
2011. aug. 7. 11:11
 7/39 anonim ***** válasza:
96%
Természetesen nem. Nem tehet róla, mellesleg egy péniszen mi olyan vicces? Mindegy mekkora...
2011. aug. 7. 11:28
 8/39 anonim ***** válasza:
65%
az első pasimnak nagyon kicsi volt, mikor benyúltam a gatyájába keresnem kellett,hogy hol van, majd a másodiknak már nagyobb volt, tökéletes számomra mai napig. 21/L
2011. aug. 7. 11:33
 9/39 anonim ***** válasza:
én csak téged nevetnélek ki
2011. aug. 7. 11:33
 10/39 A kérdező kommentje:
Vegulis az emberek szeretik, ha megnevettetik oket... ugyhogy legy a vendegem, kedves elozo valaszolo!:D
2011. aug. 7. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!