Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Erre tud válaszolni valaki?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre tud válaszolni valaki? De komolyan

Figyelt kérdés

Miért 69? Miért nem 96? :))) De komolyan!

Azért felhívnám a poénosabbak figyelmét, hogy ez a szexualitás rovat nem a matek leckéjé :D

2011. aug. 7. 04:59
 1/7 anonim válasza:
100%
A 69 egymással szembe van..látod..a kis karikák...a 96 meg háttal...és nem háttal kell lenni egymásnak:D
2011. aug. 7. 05:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

hihi

Jó a kérdés..

Szerintem azért 69 mert ha megnézed a számokat akkor a 6-os teteje a 9-es domborulatához ér.Magyarul,ábrázolja az aktust,szerintem.a 96-nál nem :) Kifele állnak a müszerek.

2011. aug. 7. 05:05
 3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy tényleg :D
2011. aug. 7. 05:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert a káma szutrában ez a 69. póz.
2011. aug. 7. 05:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
az biztos, h a kedves kérdező nem egy vizuális típus :D ellenben be tudta volna helyettesíteni a 96-ba a 69-es póz "szereplőit" hát elég idétlen póz lenne, és ahogy azt előttem írta vki, a "szerszámok kifelé lennének" :D
2011. aug. 7. 06:00
 6/7 anonim ***** válasza:
xDDDDDDDD
2011. aug. 7. 13:15
 7/7 anonim ***** válasza:
a hatnak felül van a bütyke a kilencnek meg lent. de egymás felé néznek ezért mind a ketten elérik a másikét. gondolkodj már ember:D
2011. aug. 7. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!