Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilógó kisajkak, fiúk mit gondoltok!?

Viszont ha valaki nem amiatt akarna veled járni, akkor, akkor sem érdekelné, ha alapjában véve nem szereti, tehát kár izgulnod.
21/f

Azt hittem az tiszta tabuk nélküli, nem mellé beszélt férfi gondolatokra vagy kiváncsi. Pedig a szex akkor undorító, ha igazán jól csinálják. Woody Allen
Az a baj, hogy még fiatal vagy és nem tudod a dolgokat, nem is szabadott volna felvilágosítgani még téged. Pedig ez van, csak ne érjen meglepetés később...

ShadowMan69 -nek üzenem hogy én szűz vagyok (tehát még egyetlenegyszer sem voltam férfival) és nekem is ilyen....
sokan hiszik hogy egy lánynak csak akkor ilyen ha szét van b..-va, PEDIG NEM!!!
Én együttérzek veled, engem is zavar, de sok pasitól hallottam már h őket nem zavarja+ sok nőnek van ilyen....

Imádom, és teljesen odáig vagyok érte, amióta csak először, képen, videón és élőben láttam ilyet : ) És nagy bánatom, sőt szívfájdalmam, hogy az ilyen adottsággal megáldott lányokat bánták, babapunci-mániások.
30 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!