Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kilógó kisajkak, fiúk mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kilógó kisajkak, fiúk mit gondoltok!?

Figyelt kérdés
:( Én nagyon el vagyok keseredve,mert régen nem volt ilyen,1-2 éve nyúlt ki,és nem tudom mit gondoltok erről..Hasonló problémás lányok válaszát is várom.!
2011. aug. 7. 02:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Viszont ha valaki nem amiatt akarna veled járni, akkor, akkor sem érdekelné, ha alapjában véve nem szereti, tehát kár izgulnod.

21/f

2011. aug. 7. 10:56
 22/27 anonim ***** válasza:

Azt hittem az tiszta tabuk nélküli, nem mellé beszélt férfi gondolatokra vagy kiváncsi. Pedig a szex akkor undorító, ha igazán jól csinálják. Woody Allen

Az a baj, hogy még fiatal vagy és nem tudod a dolgokat, nem is szabadott volna felvilágosítgani még téged. Pedig ez van, csak ne érjen meglepetés később...

2011. aug. 7. 11:41
 23/27 anonim ***** válasza:

ShadowMan69 -nek üzenem hogy én szűz vagyok (tehát még egyetlenegyszer sem voltam férfival) és nekem is ilyen....

sokan hiszik hogy egy lánynak csak akkor ilyen ha szét van b..-va, PEDIG NEM!!!

Én együttérzek veled, engem is zavar, de sok pasitól hallottam már h őket nem zavarja+ sok nőnek van ilyen....

2011. aug. 7. 12:06
 24/27 anonim ***** válasza:
nekemis ilyen és még szüz vagyok :) 14/L
2011. aug. 7. 13:21
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszi a fiúknak is és a csajoknak is :)
2011. aug. 7. 13:28
 26/27 anonim ***** válasza:

Szép puncid van, nyugi!

29F

2011. aug. 7. 14:51
 27/27 anonim ***** válasza:

Imádom, és teljesen odáig vagyok érte, amióta csak először, képen, videón és élőben láttam ilyet : ) És nagy bánatom, sőt szívfájdalmam, hogy az ilyen adottsággal megáldott lányokat bánták, babapunci-mániások.

30 F

2011. okt. 8. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!