Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kilógó kisajkak, fiúk mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kilógó kisajkak, fiúk mit gondoltok!?

Figyelt kérdés
:( Én nagyon el vagyok keseredve,mert régen nem volt ilyen,1-2 éve nyúlt ki,és nem tudom mit gondoltok erről..Hasonló problémás lányok válaszát is várom.!
2011. aug. 7. 02:51
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

imádom finoman nyalogatni a kilógó részt! :)

28F

2011. aug. 7. 07:35
 12/27 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik.
2011. aug. 7. 07:44
 13/27 anonim ***** válasza:
Nyalnálak!!
2011. aug. 7. 07:44
 14/27 anonim ***** válasza:
Ha valaki igazán szeret, akkor nem válogat. Olyannak fogadja el a puncidat amilyen!
2011. aug. 7. 08:08
 15/27 anonim ***** válasza:
amit linkeltél az egy szép kis punci. amúgy meg teljesen mindegy!! ha odáig jut egy férfi ahhoz hogy el vedd a kedvét valami retteneteset kell a lábad között tartanod :)
2011. aug. 7. 08:09
 16/27 anonim ***** válasza:
Abszolút érdektelen. 23f
2011. aug. 7. 08:12
 17/27 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi baj,szerintem még szexi is.

22F

2011. aug. 7. 08:49
 18/27 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, a puncinak úgysem az a funkciója, h gyönyörködjünk benne :) Illetve bizonyos értelemben igen, de nem a szépsége miatt :D
2011. aug. 7. 08:54
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Puncuinál nem zavaró a kisajak, ha kilóg. Édes lehet szopogatni, meghúzni. Lényeg, hogy a csiklódhoz hozzá lehessen férni. Ami sokkal fontosabb, hogy milyen az íze a férfi számára és a farka, hogy érzi magát benne(d). Mert a farok egy önálló életet élő, aki a gazdaszervezetet használja, hogy puncit találjon neki. kicsit tudjuk irányítani, de inkánbb önfejű a csávó. Szóval a kémia és a biológia passzoljon, hogy érezze, hogy szorít a hüvelyed és a nedv íze édes legyen számára, hogy azzal oltsa szomját. Ami még fontosabb, hogy milyen alak párosul a puncihoz. Itt cáfolom Soma mondatát, hogy lyuk lyuk, csak a körítés más. Nem így van de viccesen hangzik.
2011. aug. 7. 10:17
 20/27 anonim ***** válasza:
17%

Számomra az ilyen undorító,visszataszító.

Kinek mi.

2011. aug. 7. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!