Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért érzékeny a pénisze? Az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzékeny a pénisze? Az baj, vagy tényleg a korral jár? (kérlek ne szoljatok be, hogy ilyet nem tudok, és osotoba vagyok, stb. )

Figyelt kérdés
A barátom azért nem engedi, hogy lesz*pjam (bocsánat a szoért), mert fáj a makkja. Egy közös barátunk azt mondta nekem, ez nem normális. Beszélnem kell vele, hogy menjen el orvoshoz. A barátom azt mondja ez a korral jár, és nem sokára el fog mulni az érzékenysége. Szerintetek az abnormális dolog, ha tul érzékeny a pénisze egy 16 évesnek? (16/F;16/L) szerintem eléggé nagy gond. Ti mit mondtok? (a ribanc és az efféle beszolásokat hanyagoljátok! )
2011. aug. 7. 00:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ez szerintem sem normális.
2011. aug. 7. 00:21
 2/12 anonim ***** válasza:

Nekem csak néha volt ilyen, mikor nagyon kiszáradt a bőr, például sokáig mostam szappanal. (Ne kérdezd, miért...) Utána nagyon érzékeny volt, szinte fájt. Szal lehet, hogy alapból nagyon száraz a bőre ott. Ha tényleg ez van, akkor a nyál sem segít.

De az is lehet, hogy kamuzik, valami más gond van, pl. fitymaszűkület, és nem akarja, hogy rángasd, mert nem lehet könnyen, és az is tud fájni.

De ezek csak tippek..

2011. aug. 7. 00:21
 3/12 anonim ***** válasza:

hogyha nem nagyon használta a dákot akkor igen lehet érzékeny a makkja még 1 jó db-ig.

de ha igen akk azt nem tom...

2011. aug. 7. 00:23
 4/12 anonim ***** válasza:
vagy gyorsan elmenne...az sokkal izgatóbb, ha szopják, mintha dugna.
2011. aug. 7. 00:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Valószínű gyorsabban elmenne, azért fél tőle, és akkor beég előtted, hogy csak kevés ideig bírja. Szerintem próbálj meg beszélni erről vele, tudasd vele, hogy neked ez nem lenne probléma, meg, hogy ne parázzon rajta, lehet, hogy ez is segít, aztán egy kis gyakorlással majd nem lesz annyira érzékeny.
2011. aug. 7. 00:31
 6/12 A kérdező kommentje:
nem volt még orálisszex (csak ö velem), amikor elöször csináltuk, rögtön mondta, hogy ez nagyon fáj neki, ugyanakkor, ha mondtam neki, hogy ki szeretném probálni a mélytorkot egyböl beleegyezett, de még nem merte, megengedni nekem (kezdem ugy érezni, hogy szerepet cserélünk:D,ö fog jobban félni a szextöl, nem énxD).amikor kielégitem, a bört szoktam rajta huzogatni fel-le.ugy nem fáj neki, de ha a számba veszem, vagy simán csak kézzel csinálom, nem kellemes neki.
2011. aug. 7. 09:28
 7/12 anonim ***** válasza:

Még jó, hogy beleegyezett :D

Amúgy próbáljatok ki sikosítót használni, meg próbáld meg, hogy tényleg nagyon óvatosan csinálod. (Mondjuk a túlzott lassú, és óvatoskodás néha izgatóbb, mintha gyorsan csinálnád...)

2011. aug. 7. 12:47
 8/12 anonim ***** válasza:
vagy a másik lehetőség, hogy óvszert felhúzzátok, és lehetőleg valami vastagabbat választva nem érzi annyira.
2011. aug. 7. 13:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha hamarabb elmenne ha orálisan elégíted ki, akkor kezdjetek egy második menetbe és akkor már biztosan később megy el. Meg ha mielőtt elélvezne, akkor abbahagyjátok egy pár percre a dolgot, akkor elnyújthatjátok a dolgot és lassan megszokja. Azért lehet rossz neki, mert több az ingerületvezető receptora a makkjában és már-már kényelmetlen a dolog, de megszokható és orvosolható. Én is így vagyok ezzel, elég érzékeny vagyok....
2011. aug. 7. 14:56
 10/12 anonim ***** válasza:

itt az ideje annak,hogy "picipárom,beszélnünk kell" csücsülj le vele,mondd el,hogy aggaszt,hogy fáj neki,és már kerestél is dokit,de félsz,mert úgy nem akarsz elmenni vele,hogy nincs semmi baja,csak mondjuk fél a szextől,vagy valami lelki probléma miatt van ez így...úgyhogy tényleg szeretnéd,ha részletesen és mindenek előtt őszintén elmondaná,hogy mi a probléma,mutogatva mindent,hogy hol és hogy van,mert te lány vagy és nem értesz a péniszekhez...ha elmondja,már tudsz viszonyítani,hogy mi a valódi probléma és kell-e orvoshoz menni vele,vagy csak szeretgetni kell

20/L

2011. aug. 7. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!