Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez mennyire ciki? mit tegyek? :S

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire ciki? mit tegyek? :S

Figyelt kérdés

tegnap este lefeküdtem a barátommal.minden jónak indult egészen addig,amíg kinem nyalt..nagyon élveztem,teljesen ellazultam..és ekkor bekövetkezett a probléma szellentettem egyett! :S

nagyon ciki volt,alig tudtam a szemébe nézni, csak elvörösödtem..éés áá.:S hogy tudtok a szemébe nézni mostantól?:S ez nagyon ciki?:S

értelmes válaszokat pls.nemtudom mitévő legyek.:S

16/L

2011. aug. 6. 23:14
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
22%
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2011. aug. 6. 23:28
 22/38 anonim ***** válasza:
Ki az a Nóra? :D
2011. aug. 6. 23:31
 23/38 anonim ***** válasza:
100%
Látod, akkor nem is érdekli a dolog, ha fel sem hozza. Érett magatartásra utal, hogy nem poénkodik meg kuncog rajta. Majd te is elfelejted.
2011. aug. 6. 23:33
 24/38 anonim ***** válasza:
60%

Figyelj Nóra, majd megbeszéljük.

BÉLGÁZ ÉS PUFFADÁS

A bélgáz leggyakoribb tünetei közé tartozik a felfúvódás, az alhasi fájdalom (sokszor komoly is lehet) és a böfögés. Egészségügyi szakértők szerint a bélgáz és a puffadás rendszerint az elégtelen emésztés, a paraziták jelenléte, vagy valamilyen bélrendszeri elégtelenség (pl. irritábilis bél szindróma) miatt alakul ki. Egyes emberek erős alhasi fájdalmakat éreznek, amikor gáz van a belekben. A túlzott bélgáz nagyon kényelmetlen és kínos állapot tud lenni.

A bélgáz és a puffadás megszüntetéséhez nagyon fontos, hogy lassan együnk és alaposan rágjuk meg a táplálékot. A túlevés nem javasolt és a mindig jobb az egyszerű ételeknél maradni. Az egészséges állapot fenntartásához elengedhetetlen a vastagbél megtisztítása a lerakódásoktól és az élősködőktől.

25/38 anonim ***** válasza:
42%
A kérdező!:D Ugye Nórácskám?
 26/38 anonim ***** válasza:

szénsavas üdítőktől szokott nagyon felfújódni az ember.

mellőzd ezeket ha ezekkel élsz.

2011. aug. 6. 23:36
 27/38 anonim ***** válasza:

'Egészségügyi szakértők szerint a bélgáz és a puffadás rendszerint az elégtelen emésztés, a paraziták jelenléte, vagy valamilyen bélrendszeri elégtelenség (pl. irritábilis bél szindróma) miatt alakul ki.'

Ez hülyeség. Mindenki szokott pukizni. Akkor minden embernek rossz az emésztése?

2011. aug. 6. 23:39
 28/38 anonim ***** válasza:
56%
GUGLIBÓL KIMÁSOLTAM XDDDD
2011. aug. 6. 23:42
 29/38 anonim ***** válasza:

Srácok, itt a végén!

Puffadás és fingás között van különbség :D

2011. aug. 6. 23:46
 30/38 anonim válasza:
52%

nyugi ez mással is előfordul.:D

kitartááás Nóriii.:)))

2011. aug. 6. 23:47
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!