Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire ciki? mit tegyek? :S
tegnap este lefeküdtem a barátommal.minden jónak indult egészen addig,amíg kinem nyalt..nagyon élveztem,teljesen ellazultam..és ekkor bekövetkezett a probléma szellentettem egyett! :S
nagyon ciki volt,alig tudtam a szemébe nézni, csak elvörösödtem..éés áá.:S hogy tudtok a szemébe nézni mostantól?:S ez nagyon ciki?:S
értelmes válaszokat pls.nemtudom mitévő legyek.:S
16/L
De azóta beszéltetek, találkoztatok már?
Amúgy ha te sem fogod fel húúúúú de cikiként, ő sem fogja úgy felfogni. De ha folyamatosan ezen lovagolsz majd előtte, akkor majd elbizonytalanodik: hogy akkor ez most tényleg annyira ciki lenne...?
A lényeg, hogy te se mutasd k, mennyire szégyelled magad, ha meg felhozódik a téma, akkor nevess rajta, hogy hahaha, tényleg, ezt már el is felejtettem.
iiijjjjjjjaaaaaaaaa
:D:D:D:D: jaj de gáz szó szerint gáááz:D:D:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!