Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most készülök elmondani a legjobb bnőmnek hogy biszex vagyok. Vmi jó tanács? Eléggé félek h mit fog reagálni.
Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 19:02
21/29 anonim 

válasza:

én is az vagyok és szerencsére van egy fiú barátom akivel ezt megtudtam beszélni de én nem hiszem h elmondanám a helyedben biztos rossz érzés h nincs kivel megbeszélni de már nem lenne a régi minden és minden fura lenne
22/29 anonim 

válasza:

Ha elmondod, kétféle dolog lehet. Pozitív és negatív. Illetve semleges. Ez már három.
Puhatold ki.
Mondd hogy az egyik barátnőd biszex és hogy elmondta neked. Mondd el neki hogy ez bár kicsit meglepett, te megérted és szerinted nincs benne semmi rossz sem. Majd kérdezd meg az ő véleményét, de ne ilyen direkt módon és ne is vörösödj el. Érezze, hogy ha ő is elfogadná, akkor te előtted nem kell szégyellnie a véleményét!
Innen megtudhatod, hogyan reagálna!
23/29 anonim 

válasza:

22:15 ez jó ötlet :D lehet tényleg először ki kéne puhatolni, mert ha esetleg kiakadna még azon is, hogy "az egyik ismid elmondta, hogy biszex", át kéne gondolni a dolgot..
24/29 anonim 

válasza:

De durva, meg tudja hogy a nők többségébe, körül belül háromnegyedét kitevő részbe tartozol. ;) Jogos itt a felvetés hogy azt gondolja azért hozod fel mert akarsz tőle valamit.
25/29 anonim 

válasza:

remélem sok boldog percet fogsz még eltölteni a barátnőddel :)
27/29 anonim 

válasza:

én is biszex vagyok és a bnőmnek voltak hullámvölgyei amikor elmondtam neki... 1. nagyon meglepődött 2.röhögött és megértett pár dolgot amit az elmúlt időben csináltam 3. nagyon méregetett h nem akarok-e tőle vmit 4. engem kérdezget h szexelnék-e azzal a csajjal...(most tartunk itt) és én nagyon megkönnyebültem h elmondtam neki :DDD
28/29 anonim válasza:
Szerintem nem nagy dolog ha egy lány bisex... én a helyedbe elmondanám mert ez a lányoknál könnyebb.. na de fiúként.... húhúúú ott lennének durva dolgok,ha kiderülne pl legjobb barátomnál h az vagyok(nem vagyok az)...mert onnantól mindenki gúnyolódna nem lennének fiú barátaim stb.. :D
29/29 anonim 

válasza:

Én fiúkén nyolcadikban mondtam el. Nagyon hamar mindenki tudta. De semmi hátrányom nem volt belőle. Amúgy előtte is lehet sejteni. Csak az volt a fúra hogy öten oda jöttek szexuális felvilágosítást kérni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!