Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám a barátnőmet ujjazásal eljutattni a csúcsra?
Már többször is ujjaztam de neki inkább fájt,mint élvezte..van valami tuti dolog amitől elmegy?? nyalással kapcsolatban is segíthetnétek egy kicsit.
17/F a barátnőm 16/L

Nem biztos, hogy ujjazással valaha el fog tudni élvezni. Ha pedig szűz, és most fáj neki, akkor inkább ne csináld. Amíg szűz voltam, addig egyáltalán nem élveztem az ujjazást, és mióta nem vagyok az, azóta se vagyok oda érte. Sajnos még sosem volt hüvelyi orgazmusom, és ez szeretkezés közben is így van, pedig 3 éve próbálkozunk a barátommal. Egyedül akkor élvezem az ujjazást, ha orálisan kényeztet, és közben dugja be az ujját...
Szóval ha fáj neki az ujjazás, akkor inkább hanyagold a témát, az orális kényeztetés is mennyei tud lenni (pláne ha mondjuk nem megy neki a hüvelyi orgazmus). Mi már szinte mindig úgy szeretkezünk, hogy előbb orálisan kielégít a barátom, és utána hatol belém, mert onnantól már bármit csinál velem, a mennyekben érzem magam...
A nyaláshoz nem nagyon tudok tanácsot adni, mivel én sose csináltam :D Annyit tudok csak tanácsolni, hogy nyugodtan kérdezz közben a barátnődtől, hogy hogy jó neki, és biztasd, hogy mondja, mi tetszik, és segítsen, hogy jól csináld.
Sok sikert! :)
20/L

Az ujjaddal kell"gyere ide"mozdulatot csinálni,de elég nehéz,hogy rátapints ponta g-pontra és az kell,hogy a lány fejben is fel legyen izgulva:D
Tehát rá tudjon hangolódni,kívánjon.
Húzd az agyát,csókolgasd sokáig,mindenhol,orálozz ha kell.
Dörzsöld finoman a csiklóját is.
Egyébként a síkosító is jó ötlet,csak vigyázz,hogy passzoljon az óvszerhez ha azt használtok.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!