Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám a barátnőmet ujjazásal eljutattni a csúcsra?
Figyelt kérdés
Már többször is ujjaztam de neki inkább fájt,mint élvezte..van valami tuti dolog amitől elmegy?? nyalással kapcsolatban is segíthetnétek egy kicsit.
17/F a barátnőm 16/L
2011. aug. 6. 18:55
1/16 anonim válasza:
Miért ujjazással akarod?
A farkaddal nem tudod kielégíteni?
2/16 anonim 

válasza:

Talán azért az ujjával, mert még szűz...-,-'
Tanács: sajnos nem tudok adni:S
Bocsi, hogy offoltam, de az első kommentet nem tudtam figyelmen kívül hagyni...xD
3/16 anonim 

válasza:

Vagyis de...mégis lenne egy tanácsom, használjatok síkosítót, hátha attól jobb...
Meg légy/legyetek nagyon türelmesek, lehet az a "baj", hogy még túl szűk...
4/16 anonim 

válasza:

lol honnan tudjam..
kérdezd meg tőle mikor és hogy jó neki.. azt úgy csináld.
6/16 anonim 

válasza:

Adj ki hozzá papagáj hangokat rikácsolj, az biztos ellazítja a barátnőd.
7/16 stikkes 

válasza:

kell idő után célozd meg a csiklót
9/16 anonim válasza:
B@zd meg jól! Neki is jó lesz, kitágul, nem fog fájni,
és neked meg alapból jó lesz.
Ha jól megbaszod, biztos elmegy..
10/16 anonim 

válasza:

Hát haver valószínűleg azért nem jó neki, mert be se nedvesedett rendesen. Segítek: bizony ehhez is kell előjáték! Akkor kezdj csak bele mikor már látod rajta, hogy nem bírja tovább annyira kívánja!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!