Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mekkora vastagságú pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora vastagságú pénisz számít vékonynak, átlagosnak, vagy vastagnak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok péniszmérettel kapcsolatos kérdés van, de ez mindig is érdekelt. Nekem ebben nincs tapasztalatom (be is cseszne, ha mások farkát nézegetném srácként), ezért főleg olyan emberek válaszát várom, akik jártasak a témában. Nekem teljesen merev állapotban 5,5 centi vastag. Az mennyire számít vastagnak? Légyszi normális válaszokat!
2011. aug. 6. 16:14
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Én is matematikai orientáltságú ember vagyok.

De az emberek többségének, főleg a nőknek semmit nem mond egy kerület. A az átmérővel mért vastagságot meg ők ias ebből számos dologhoz tudják viszonyítani.

Amúgy az olyan szám párok gyakoribbak ahol a két szám (hossz és átmérő) közel azonos, nem egyszer a került a hossznál nagyobb számot add. Tehát könnyen zavaróssá válhat.

Például a te példád a 18 centis hosszal, hát 18 centi vagy hosszabb az kevesebb mint három százalék hazánkban.

Tehát a kiugró hosszra sem lehet alapozni.

2011. szept. 6. 12:34
 32/42 anonim ***** válasza:
A matekóra az más és a wc papír is más!-.-" Mivel mind olyan hosszú és le se tudnád rendesen mérni, mert amint hozzáérsz más lesz az adat! Felölem gerjedj a számokra, ha neked az jobban esik. Ez a mérés dolog nem egy matek verseny-.-" Bekaphatod a pí-det.
2011. szept. 6. 16:18
 33/42 anonim ***** válasza:
nem* mind
2011. szept. 6. 16:19
 34/42 anonim ***** válasza:
Na meg, ha nem pontosan méred akkor pontatlan adatot osztol el ember. Pontatlanabból pontatlanabba:S Ha nem lehet pontosan lemérni, de akkor még azt is elosztod 3,14-el ami nem kerek szám lesz ismét. Akkor mi értelme van lemérni a faszod????? Nem szabályos kör, de ahoz hogy kiszámold ugyanúgy körbe leméredXD Teljesen felesleges elosztani 3,14-el!!!
2011. szept. 6. 16:28
 35/42 anonim ***** válasza:

igazad van akkor egy ember miatt szólok az oktatási minisztériumnak xD meg mostantól minden ember haggya abba az osztást xD

olyan fogalmatlan emberek vannak itt a honlapon hogy nem tudják megkülönböztetni ha azt mondod hogy 18 cent hosszú és 16 centi vastag. főleg hogy sok embernek vastagságra nagyobb szám jön ki mint hosszra.

azért osztjuk el 3,14el hogy legyen mihez viszonyítani. nem azért mert ez a hobbi :)

2011. szept. 6. 18:08
 36/42 anonim ***** válasza:
18 centi hosszú és 16 centi a kerülete*
2011. szept. 6. 18:09
 37/42 booz válasza:
Ne átmérőt számoljatok, meg vastagságot vonalzóval, hanem mérjétek körbe a közepénél centivel. Azt mondják, hogy 12-14 centi közötti az európai átlag. Nekem 14,5, tehát azzal jó vagyok, mert átlag feletti, a hosszúságom viszont csak 14, de végül is az meg átlagos.
2012. febr. 26. 08:35
 38/42 anonim ***** válasza:
nekem 16 ha körbe mérem
2012. febr. 27. 22:06
 39/42 anonim ***** válasza:
akkor az én kukim nagyon vékony :-( hosszra ok de sajna röhejesen vékony
2013. márc. 24. 18:43
 40/42 anonim ***** válasza:
Fölé teszem keresztben a vonalzót 3,5 cm vastag, a kupaknál4,5cm az enyém. A tiéd pajtás jo vastag.
2013. máj. 3. 09:45
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!