Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mekkora vastagságú pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora vastagságú pénisz számít vékonynak, átlagosnak, vagy vastagnak?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok péniszmérettel kapcsolatos kérdés van, de ez mindig is érdekelt. Nekem ebben nincs tapasztalatom (be is cseszne, ha mások farkát nézegetném srácként), ezért főleg olyan emberek válaszát várom, akik jártasak a témában. Nekem teljesen merev állapotban 5,5 centi vastag. Az mennyire számít vastagnak? Légyszi normális válaszokat!
2011. aug. 6. 16:14
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

:)) hát most na... ha már kérdezték...:P csak unom már az ilyen "megfelelő méretű a péniszem?" kérdéseket egy kicsit.

Szerintem a technika a lényeg, hogy hogy bánunk a hölggyel..stb.

2011. aug. 8. 00:55
 22/42 anonim ***** válasza:

ma 00:55!

Igazad van! Tudod az a baj, hogy itt a gyk-n van 1-2lány, aki azt durrogtatja, hogy neki a 20cm-es a jó... Pedig szerintem 20-ast még életében nem látott, csak filmen:D

2011. aug. 8. 12:06
 23/42 anonim ***** válasza:
A lányok sokszor leszarják a vastagságot. Azzal megszerezni egy lányt nem lehet, csak megtartani. ;)
2011. aug. 11. 17:02
 24/42 anonim ***** válasza:

Ha kerület osztva 3,14-et vesszük vastagságnak.

4,5cm vagy vastagabb az kevesebb mint 10%

5,5cm vagy vastagabb az kevesebb mint 0,8%

2011. aug. 11. 19:25
 25/42 anonim ***** válasza:

Srácok! A mérés:

Fogj egy mérőszalagot és mérd körbe a dákód. Mintha a derekadat mérnéd.

Az méretet oszd el 3,14el. És ott az eredmény hogy milyen vastag. Az enyém kb 5,1. És ez az átlagnál valamivel vastagabb.

2011. szept. 5. 12:22
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem miért kell osztogatni szorozni mint egy matek zseninek:S Hát nem lenne elég, ha körbe leméred és kész? Komolyan mondom aki kitalálta ezt a módszert az zsír hülye volt.
2011. szept. 6. 10:42
 27/42 anonim ***** válasza:
Amúgy nem. mert ha leméred az a kerület. Azt is megadhatod. De a legtöbb ember nem tudja hova tenni és értelmezni. Pont ezért találta ki ezt a szexológia géniusza azt, hogy a kerületet osszák el pi-vel (igaz a pénisz soha nem pont kör keresztmetszetű), de így is a sima át mérő(k) mérésnél pontosabb eredmény kapunk, és már könnyen érthető és viszonyítható számot és a hosszal össze nem keverhető adatokat kaptunk.
2011. szept. 6. 11:05
 28/42 anonim ***** válasza:

Lehet azoknak jó akik adatokat vesznek fel felmérés alapján, hogy ne keverjék össze, de most ebben mit lehet félre érteni? Csak egy példát írok:

-mekkora a péniszed?

-18

-és milyen vastag?

-15

Na most, hogy már pi-zünk, mert a géniuszok kitalálták:

-mekkora a péniszed?

-18

-és milyen vastag?

-5

-kerület?

-nem bazzd meg!

-akkor hogy mérted?

-körbemértem majd elosztottam 3.14-el

-akkor 15,7 cm vastag?

-majdnem

-miért?

-mert kerekítünk, matekot tanultál?

-igen bazzd meg!-.-"

Hú igazad lehet tényleg a félre értések véget kellett ezt a hülye módszer kitalálni......

2011. szept. 6. 11:45
 29/42 anonim ***** válasza:

nem muszály rögtön a dákóról beszélni elég csak egy wc papír gurigát példának venni. ha megkérdezik tőled matek órán hogy milyen vastag akkor nem a kerületét kérdezik!!

itt sem azt kérdezték.

ez a helyes akár tetszik akár nem. annak bonyolult aki hülye hozzá. ennyire egyszerű.

2011. szept. 6. 12:21
 30/42 anonim ***** válasza:
amúgy meg senki nem mondta hogy kerekíteni kell. ezek amúgy sem teljesen pontos számok mivel a bréd valószínűleg nem pont olyan mint egy kör...és a hosszúsáságát sem tudod lemérni milliméter pontosságra.
2011. szept. 6. 12:23
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!