Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora vastagságú pénisz számít vékonynak, átlagosnak, vagy vastagnak?

:)) hát most na... ha már kérdezték...:P csak unom már az ilyen "megfelelő méretű a péniszem?" kérdéseket egy kicsit.
Szerintem a technika a lényeg, hogy hogy bánunk a hölggyel..stb.

ma 00:55!
Igazad van! Tudod az a baj, hogy itt a gyk-n van 1-2lány, aki azt durrogtatja, hogy neki a 20cm-es a jó... Pedig szerintem 20-ast még életében nem látott, csak filmen:D

Ha kerület osztva 3,14-et vesszük vastagságnak.
4,5cm vagy vastagabb az kevesebb mint 10%
5,5cm vagy vastagabb az kevesebb mint 0,8%

Srácok! A mérés:
Fogj egy mérőszalagot és mérd körbe a dákód. Mintha a derekadat mérnéd.
Az méretet oszd el 3,14el. És ott az eredmény hogy milyen vastag. Az enyém kb 5,1. És ez az átlagnál valamivel vastagabb.

Lehet azoknak jó akik adatokat vesznek fel felmérés alapján, hogy ne keverjék össze, de most ebben mit lehet félre érteni? Csak egy példát írok:
-mekkora a péniszed?
-18
-és milyen vastag?
-15
Na most, hogy már pi-zünk, mert a géniuszok kitalálták:
-mekkora a péniszed?
-18
-és milyen vastag?
-5
-kerület?
-nem bazzd meg!
-akkor hogy mérted?
-körbemértem majd elosztottam 3.14-el
-akkor 15,7 cm vastag?
-majdnem
-miért?
-mert kerekítünk, matekot tanultál?
-igen bazzd meg!-.-"
Hú igazad lehet tényleg a félre értések véget kellett ezt a hülye módszer kitalálni......

nem muszály rögtön a dákóról beszélni elég csak egy wc papír gurigát példának venni. ha megkérdezik tőled matek órán hogy milyen vastag akkor nem a kerületét kérdezik!!
itt sem azt kérdezték.
ez a helyes akár tetszik akár nem. annak bonyolult aki hülye hozzá. ennyire egyszerű.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!