Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az olyan egyedülálló, húszon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan egyedülálló, húszon éves lányok, akik a külsejük alapján simán találhatnának szexpartnert, szükségszerűen ki is használják ezt vagy bírják hónapokig, akár évekig szex nélkül, amíg nem lesz párjuk? (úgy hogy már nem szüzek)

Figyelt kérdés

A környezetemben több olyan 20-25 éves lány is van akik hosszú ideje egyedülállóak, pedig nagyon jól néznek ki, okosak, jó fejek stb., tehát simán lehetne barátjuk, de talán a magasra tett léc miatt senki nem felel meg nekik vagy nem tudom, a lényeg, hogy valamilyen okból egyedülállóak régóta. Az ilyen lányok szükségszerűen belemennek egy éjszakás kalandokba, szexbarátot tartanak stb. vagy bírhatják szex nélkül?

Azoknál a lányoknál, akik hasonló cipőben járnak mi a helyzet?

Főleg azért érdekel, mert kicsit csalódás az egy férfinak, ha megszerez végül egy ilyen lányt, akibe még bele is szeret (a jó tulajdonságai alapján a csaj főnyeremény) aztán kiderül, hogy kapcsolat híján a párja "dús" életet élt.

2011. aug. 6. 15:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Azt tudom,hogy képes vagyok szeretni, de félek csak egy embert és ez is egyetlen egyszer volt.

Eddig úgy voltam vele, hogy megvagyok én szex nélkül. Most is így gondolom, csak nem hiszem, hogy mindig így fogom gondolni.

2011. aug. 6. 15:54
 12/18 anonim ***** válasza:
63%
A ribancok ezt kihasználják. A normális lányok nem.
2011. aug. 6. 15:58
 13/18 anonim ***** válasza:
58%

Hat nagyon remelem, hogy kihasznaljak es nem birjak evekig szex nelkul :)

Egyedulallo harminceves ferfi

2011. aug. 6. 16:08
 14/18 anonim ***** válasza:
68%

nekem 4 éven keresztül nem volt senkim, mindenki azt hitte, úgy sincs, mert buliztam, flörtöltem, de egy táncnál tovább sosem mentem senkivel( csókig se!)

pedig nem az a remeteszűz típus vagyok, és ezt tudják is rólam. Nekem volt olyan barátom, aki úgyszintén szingli volt, és 'ÖSSZEJÁRTUNK' néha. Ne, csak szexelni, akár moziba is, stb., lényeg, hogy nem kapcsolat volt, és teljesen titokban. Nem lehet, hogy az ismerőseiddel is így van? Mert, ha tudnátok, hogy pl. XY-al szokott lenni, akkor sokan foglaltnak tekintenék mind a két felet, így pedig, lehet, hogy az igazit szalasztják el. Ha viszont összefekszik mindenkivel, akkor meg lekur*ázzák...

2011. aug. 6. 16:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Nekem nincs is olyan ismerősöm,akivel szóba jöhetne a szex.Kibírom szex nélkül,volt már 1-2 kalandom,amikor találkoztunk,voltunk erre-arra stb,de kapcsolat nem lett belőle,végül egyáltalán nem is kerestük már egymást.Ennek már több éve.Azóta voltak komoly kapcsolataim. De rájöttem,hogy nem tudnék megint kalandozni,hisz mégcsak olyan ismerősöm sincs,akire külsőre azt mondanám,hogy áááá na vele lefeküdnék.Szóval lehet még ehhez is túl magasak az elvárásaim.

Lényeg,hogy többet már nem pazarlom az időm,én is megvárom,hogy leszek-e még szerelmes...Hátha...24n

2011. aug. 6. 16:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nekem is túl nagyok az elvárásaim. Viszont van egy barátom, akivel valahogy nem tudtuk egymást "figyelmen kívül hagyni". :) Így néha összejárunk.

Mással nem csinálnám ezt, és egy éjszakás kalandba sem mennék bele.

2011. aug. 6. 17:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekünk nem létszükséglet a szexpartner. Nekem bőven elég a kezem is, ha csak az kell.
2011. aug. 6. 17:30
 18/18 Gloria92 ***** válasza:
100%
Ha magasak az elvárásaik egy kapcsolathoz, akkor a szexhez is nem?:D Én volt, hogy bírtam évekig szex nélkül.. nem azért, mert nem kívántam, hanem erkölcsi kérdést csináltam belőle. :/ Nem vagyok biztos benne, hogy jól tettem, hogy megvontam magamtól az élvezeteket. Szerintem ne ítélj el senkit a kalandjai miatt. Vagy neked nem volt soha?
2012. máj. 13. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!