Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az olyan egyedülálló, húszon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan egyedülálló, húszon éves lányok, akik a külsejük alapján simán találhatnának szexpartnert, szükségszerűen ki is használják ezt vagy bírják hónapokig, akár évekig szex nélkül, amíg nem lesz párjuk? (úgy hogy már nem szüzek)

Figyelt kérdés

A környezetemben több olyan 20-25 éves lány is van akik hosszú ideje egyedülállóak, pedig nagyon jól néznek ki, okosak, jó fejek stb., tehát simán lehetne barátjuk, de talán a magasra tett léc miatt senki nem felel meg nekik vagy nem tudom, a lényeg, hogy valamilyen okból egyedülállóak régóta. Az ilyen lányok szükségszerűen belemennek egy éjszakás kalandokba, szexbarátot tartanak stb. vagy bírhatják szex nélkül?

Azoknál a lányoknál, akik hasonló cipőben járnak mi a helyzet?

Főleg azért érdekel, mert kicsit csalódás az egy férfinak, ha megszerez végül egy ilyen lányt, akibe még bele is szeret (a jó tulajdonságai alapján a csaj főnyeremény) aztán kiderül, hogy kapcsolat híján a párja "dús" életet élt.

2011. aug. 6. 15:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Miért nem őket kérdezed meg?
2011. aug. 6. 15:37
 2/18 anonim ***** válasza:
Jól teszik hogy magasra rakják a lécet... Jobb küzdeni egy nőért mint megkapni ingyen... és talán utána megtanulná hogy férfi nélkül nem tud élni :D
2011. aug. 6. 15:38
 3/18 anonim válasza:
Nimfománia...
2011. aug. 6. 15:39
 4/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szimplán nem akarnak pasit maguknak. Kérdezz rá a dologra.
2011. aug. 6. 15:39
 5/18 anonim ***** válasza:
61%
Az miért lenne csalódás, ha kapcsolat híján sok alkalmi szexkapcsolatban volt része?
2011. aug. 6. 15:43
 6/18 anonim ***** válasza:
15:43 mert egyeseknek az. Nem mindenki szereti azokat a nőket akiknek alkalmi szexkapcsolataik voltak.
2011. aug. 6. 15:47
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is kibírom simán szex nélkül,nem megyek bele egyéjszakásba.
2011. aug. 6. 15:48
 8/18 anonim ***** válasza:
68%

Én is ilyen vagyok, nos nem tartok szexbarátot és egyéjszakásba sem megyek bele, kapcsolatom nincs.

Nem ellenkeznék szexkapcsolat ellen, mert nem vagyok fából, ember vagyok. De azért nem mindegy az sem, hogy ki az, akivel lefekszik az ember.

Nálam az a gond, hogy nem tudok szerelmes lenni, egyszerűen csak kedvelem az illetőt, de nem tudok érezni semmit.

Most ha soha nem fogok szeretni se?

2011. aug. 6. 15:48
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Jó, azt eddig is tudtam, hogy egyeseknek az. De nem értem miért, min változtat ez?
2011. aug. 6. 15:50
 10/18 anonim ***** válasza:
53%
Ezért kell szexpartner, mert az sem biztos h szerelmes leszel valaha.
2011. aug. 6. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!