Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek tetszik, hidegen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek tetszik, hidegen hagy, vagy undorító ha egy lány hasa hurkás egy kicsit, főleg mikor ül?

Figyelt kérdés

Eddig fogyókúráztam, de most találtam egy blogot amit egy testépítő pasi ír. Az izmos pasik a gyengéim, nagyon szeretnék egy szexi, kigyúrt felsőtestű fiúval összejönni (persze a belső is ugyanolyan fontos, de azért párkapcsolatban a külsőségek is sokat számítanak). Ez a blogger pasi odavan a hájas csajokért, imádja a őket. Én már most sokkal vékonyabb vagyok az ő ideáljainál és nyilván nem is neki konkrétan akarok megfelelni. Ha ülök fodrozódik a hasam és eddig azt hittem, hogy ez undorító. De most látom, hogy van akinek ez szép és izgató látvány. Most összezavarodtam. Szeretnék magamnak olyan külsejű barátot, amilyen az ideálom és azt hittem, hogy nekem is lapos hasú, kemény fenekű, kerek, izmos combú lánnyá kell válnom. DE most elbizonytalanodtam. Akkor most mit tegyek? Fogyjak tovább és legyek karcsú, izmos épp csak picit zsíros lány, vagy jó így a zsír és csak a fenekemet kerekítsem, hasamat formáljam? Zsíros pocival is találhatok szexi, izmos barátot?

173 cm /70 kg/ 20éves /lány

2011. aug. 6. 14:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Egy baj van..Ha 20 évesen 70 kiló vagy (a 173 centidhez pláne),akkor ez 30 éves korodra el fogja érni a 100-at.

Olyan pasit pedig már csak a kocsmában találsz,aki ezt tolerálná...

2011. aug. 6. 15:03
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszenek és csak az olyan nőket részesitem előnyben akinek nem lapos a hasa,van mit fogni rajta.imádom egy nőnek a hasát fogni,simogatni,csókolni.
2011. aug. 6. 15:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Hallod, mondjuk én nem test-építek (súlyemelés nem gyurás), de most kezdtem újra és kezdek átalakulni, én csak 77-78 kiló vagyok 183/F, csak most visszatérhettem, hosszú kihagyás után....... Amúgy nekem most pont ilyen kicsit hurkásabb lány tetszik, de nagyon, imádom:D,szerelmes bizsergés stb. (8-10 csajt küldtem el az elmúlt 1 évben, nem jártam, nem smároltam egyikkel se)
2011. aug. 6. 15:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan pasit pedig már csak a kocsmában találsz,aki ezt tolerálná..."

Hát, ezzel a kocsmás dologgal azért vitatkoznék..... Elnézést a OFF-ért.

2011. aug. 6. 15:06
 15/21 anonim ***** válasza:
utsó, az a lány egyáltalán nem "húsosabb"
2011. aug. 6. 15:06
 16/21 anonim ***** válasza:

15:04 "8-10 csajt küldtem el az elmúlt 1 évben, nem jártam, nem smároltam egyikkel se)"

Neked sem kérdőjelezem meg az elmeállapotodat...

2011. aug. 6. 15:07
 17/21 A kérdező kommentje:

Sosem leszek 100 kg. Efelől biztosíthatlak.

Egyébként meg teljesen el vagyok most keseredve.

2011. aug. 6. 15:19
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

14:58

Az a lány a képen egyáltalán nem sorolható dagi, de még csak "kicsit husisabb" kategóriába sem. Olyan szögből van fotózva, ahonnan minden lány feneke és combja nagynak tűnik.

Szóval ez egy rossz példa volt.

2011. aug. 6. 15:22
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

173 centihez 70 kiló az TÖKÉLETES.

Még az sem lenne baj ha egy kicsit ducibb lennél de pont ez az ideális testalkat egy nőnek.

Viszont legkésőbb ha gyereket szülsz úgyis fogsz majd hízni egy kicsit akkor ráérsz majd fogyókúrázni,hogy hibátlan maradj.

22F

2011. aug. 6. 15:53
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
undorító
2011. aug. 6. 15:55
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!