Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek tetszik, hidegen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek tetszik, hidegen hagy, vagy undorító ha egy lány hasa hurkás egy kicsit, főleg mikor ül?

Figyelt kérdés

Eddig fogyókúráztam, de most találtam egy blogot amit egy testépítő pasi ír. Az izmos pasik a gyengéim, nagyon szeretnék egy szexi, kigyúrt felsőtestű fiúval összejönni (persze a belső is ugyanolyan fontos, de azért párkapcsolatban a külsőségek is sokat számítanak). Ez a blogger pasi odavan a hájas csajokért, imádja a őket. Én már most sokkal vékonyabb vagyok az ő ideáljainál és nyilván nem is neki konkrétan akarok megfelelni. Ha ülök fodrozódik a hasam és eddig azt hittem, hogy ez undorító. De most látom, hogy van akinek ez szép és izgató látvány. Most összezavarodtam. Szeretnék magamnak olyan külsejű barátot, amilyen az ideálom és azt hittem, hogy nekem is lapos hasú, kemény fenekű, kerek, izmos combú lánnyá kell válnom. DE most elbizonytalanodtam. Akkor most mit tegyek? Fogyjak tovább és legyek karcsú, izmos épp csak picit zsíros lány, vagy jó így a zsír és csak a fenekemet kerekítsem, hasamat formáljam? Zsíros pocival is találhatok szexi, izmos barátot?

173 cm /70 kg/ 20éves /lány

2011. aug. 6. 14:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Mindenkinek "hurkás", csontkollekcióknak is.
2011. aug. 6. 14:43
 2/21 A kérdező kommentje:
Ezek nem bőrgyűrődések, hanem hurkák. Nem mind1.:S
2011. aug. 6. 14:44
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ízlések és pofonok. Én is ilyesmi vagyok és egy percig nem érdekel. Épp a napokban mondta egy pasas, hogy nagyon csinos vagyok :)

Engem nem izgat,hogy kinek nem tetszik, én boldog vagyok így :)

2011. aug. 6. 14:45
 4/21 anonim ***** válasza:

Először is kössz a linket! :D

Amúgy meg azt csinálsz, amit akarsz. Férfija válogatja mi jön be neki.

2011. aug. 6. 14:50
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
JOBB A HURKÁS MINT A KOLBÁSZOS!!! véreshurkás a legjobb
2011. aug. 6. 14:51
 6/21 anonim ***** válasza:
utolsó vok . ha te vagy a képen (a linken) akkor randizunk??? szerintem tökéletes
2011. aug. 6. 14:52
 7/21 anonim ***** válasza:
Én mindig az hallom, hogy jó pasik is mondják, hogy ennyi kell. :)
2011. aug. 6. 14:53
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a képen. De már úgy össze vagyok zavarodva, h nem tudnám megmondani, hogy vékonyabb vagy teltebb vagyok-e egyáltalán. :/ Talán most vékonyabb vagyok az első szőke csajnál.
2011. aug. 6. 14:56
 9/21 anonim ***** válasza:
67%
Speciel én azóta fogok ki jó pasikat (kívül döglesztő, de belül idiótákat), mióta dagi vagyok. Kismilliószor kaptam lenéző, csodálkozó pillantásokat, mikor végigvonultam velük. 90-es súlycsoportban vagyok és állítom, hogy mikor 20-25 kg-mal kevesebb voltam, sokkal kevesebb pasinak kellettem. Egyébként én sem értem hogy miért. Ja, lepontozást nem kérek!
2011. aug. 6. 14:56
 10/21 anonim ***** válasza:
31%
[link] ilyesmi az ideálom nem sovány kicsit husosabb de nem is dagadt!
2011. aug. 6. 14:58
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!