Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerelem és sex? Sex van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem és sex? Sex van köztünk egy éve én többet akarok, olvassátok el az irományomat és komoly emberekhez szólnék!

Figyelt kérdés
Sex van köztünk egy éve én többet akarok, olvassátok el az irományomat és komolyan válaszoljatok légyszi! Egy éve vagyunk együtt, de nem hivatalosan. Úgy indult, hogy csak sex és kész. De már egy éve tart. Heti 2 - 3 alkalommal találkozunk, állati jó egymással a sex, mindkettőnk véleménye szerint, közös a véleményünk is bármiről beszélgetünk, nagyon jókat tudunk dumálni. Tehát itt sincs gond. Csak az a baj, hogy beleszerettem, ő ezt tudja, csak valahogy még sem akarja, hogy komolyan és hivatalosan is együtt legyünk. Egyszer az van hogy ő sem tudja mit csináljon, szeret meg minden nagyon jó nőnek tart, eltelik 2 - 3 hét akkor meg már azt mondja hogy nem szeret, mert hogy ő már az elején megmondta, hogy nem szeretne komolyabbat stb. Aztán kezdődik minden előről. Persze közben állatira kiván, szépnek tart stb. Voltak már előttem is női, csak az utolsóba hatalmasat csalódott és szerintem ezért nem mer újra komolyan nyitni. Én meg biztatom, mindig dicsérem, hogy bennem soha nem fog csalódni stb. Na mi van gyerekek ilyenkor? Köszi előre is! Azt mondja, hogy mást keres, de nem keres amúgy mert vagy dolgozik, vagy velem van vagy otthon ül. Nem egy érzelmileg megnyilós tipus amugy sem, ezeket is úgy kellett az idők folyamán kihúzni belőle. Mit csináljak küzdjek vagy hagyjam? 27 évesen ilyen helyzetben? Nem vagyok normális.
2009. ápr. 9. 20:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ezek szerint más programot nem csináltok együtt? Mozi, vacsi, séta...

Ez a nem hivatalosan, ez mit jelent? Talán vannak közös barátaitok és előttük nem? Vagy csak ti ketten nem beszéltetek erről.

Ha nincs más közös program a szexen kívül, próbáltad elhívni valahova, vagy mondtad neki, hogy nagyon örülnél, ha megnéznétek xy filmet a moziban? hátha sikerül kirángatni...

Egyébként igaz, a férfiak nagyon kényelmesek, sajnos. Amíg nincs okuk, és kellemes nekik, nem változtatnak.

30/L

2009. ápr. 10. 14:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!