Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem furcsa ez egy pasitól? Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem furcsa ez egy pasitól? Mi van, ha megszeretem, és mégsem fog működni?

Figyelt kérdés

Eddig egy pasim volt, akivel szeretkeztünk, egy éve szakítottunk.

Most randizok egy sráccal, kedves, művelt, sokat beszélgetünk, de kijelentette, hogy szeretne 2 hónapot is várni a szexszel, ha járnánk.

Nem furcsa ez kicsit? Azt nem mondta, hogy minden egyéb mással is várna-e (csók, petting), vagy csak a szexszel.

azért lepődtem meg, mert megszoktam, hogy eddig mindenki annyira sürgette volna a szexet (ezért is menekültem el előlük javarészt) most meg jön ő, és nem ilyen.

Lehet, hogy problémája van? Van csak szeretne jobban megismerni?

Az a másik dolog, ami aggaszt, hogy mi van, ha megszeretem, és esetleg nem jó az ágyban? Elég rossz lenne, és nem hagyhatnám akkor ott csak azért, mert rossz, mert az milyen szemétség...

ezen dilemmázok

Mit gondoltok erről, mi lehet az oka?

20/L

2011. aug. 6. 02:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

2:53-as vagyok. Természetesen nem azt mondtam, hogy biztosan picike neki. Ez csak egy a lehetséges logikus magyarázatok közül. Az is lehet, hogy tényleg csak túl rendes pasi. Meg az is, hogy egy őrült szektás, akinek éppen két hónapot ír elő a vallása. :D

Amúgy ez egy nagyon jó kérdés, hogyan lehetne kideríteni egy pasiról, hogy mekkora neki. Anélkül természetesen, hogy nyíltan rákérdeznél, vagy megkérnéd, hogy vegye elő neked. A strandnál jobb ötletet én se tudok mondani hirtelen. Nekem csak annyi jutott eszembe, hogy csóknál, ölelésnél, táncnál stb. próbálj hozzádörgölőzni, és figyeld, érzel-e valamit ott lent. Persze ez sem egy tévedhetetlen becslési technika...

2011. aug. 6. 05:48
 12/15 anonim ***** válasza:
édes istenem, hát persze hogy csak akkor akar várni egy pasi ha kicsi a farka, én is szoktam várni fiúként 1-2 hónapot pusztán mert normális embernek tartom magam, de úgy látszik a mai világban már az a természetes ha első nap a csaj szétteszi a lábát...
2011. aug. 6. 07:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy nem egy szexuális segédeszköz vagy számra. Ő igazán szeret Téged, és hosszú távra tervez Veled.
2011. aug. 6. 08:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem értem a problémád!!!Azt mondod menekülsz az olyanoktól,akik gyorsan gerincre vágnának,jön egy faszi,aki várni szeretne egy kicsit és ez a a bajod???hisz ilyet kerestél!!!!most mondhatnám azt h nők de nem fogok általánosítani!!! várj vele akkor és majd lesz valahogy!!!

24/F

2011. aug. 6. 13:12
 15/15 anonim ***** válasza:
ez egy kamu szöveg . én is szoktam mondani csajoknak. és ettől azt hiszik micsoda uriember vagyok és a csaj könyörög h dugjam már meg. én meg - na jó ha ennyire akarod... ez a lényege. de lehet az is h őt igy nevelték. ne itéljük el szegényt.megismered jobban és majd meglátod. (am nekem nincs kis farkam (20cm))
2011. aug. 6. 14:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!