Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem furcsa ez egy pasitól? Mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem furcsa ez egy pasitól? Mi van, ha megszeretem, és mégsem fog működni?

Figyelt kérdés

Eddig egy pasim volt, akivel szeretkeztünk, egy éve szakítottunk.

Most randizok egy sráccal, kedves, művelt, sokat beszélgetünk, de kijelentette, hogy szeretne 2 hónapot is várni a szexszel, ha járnánk.

Nem furcsa ez kicsit? Azt nem mondta, hogy minden egyéb mással is várna-e (csók, petting), vagy csak a szexszel.

azért lepődtem meg, mert megszoktam, hogy eddig mindenki annyira sürgette volna a szexet (ezért is menekültem el előlük javarészt) most meg jön ő, és nem ilyen.

Lehet, hogy problémája van? Van csak szeretne jobban megismerni?

Az a másik dolog, ami aggaszt, hogy mi van, ha megszeretem, és esetleg nem jó az ágyban? Elég rossz lenne, és nem hagyhatnám akkor ott csak azért, mert rossz, mert az milyen szemétség...

ezen dilemmázok

Mit gondoltok erről, mi lehet az oka?

20/L

2011. aug. 6. 02:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg úgy beleszeretnél...Akkor akár 5cmes fasza is lehet élvezni fogod...De ha nem akkor nem hiszem hogy úgy szereted...Lehet ezzel csak beakar vágódni nálad hogy mondja hogy ő várna szexel...Elvégre a normális lányok épp azt szeretik ha valki tud várni...Vagy lehetnek orvosi problémák is...De nem hiszem
2011. aug. 6. 02:42
 2/15 anonim ***** válasza:
szerintem a fiu egy szép hosszu erős kapcsolatot szeretne veled és igen meg akkar ismerni stb pont az olyankapcsolatok a nem hosszantartóak ahol a fiu ,már 1ső nap megdöngeti a lányt kétségtelen örülj neki mert ezen a fiu magamon ésmég 1 max két barátomon kivül nem ismerek olyan fiut/férfit aki ilyet tenne ésnem sürgtné a szexet ez normális viselkedés amugymeg:D
2011. aug. 6. 02:43
 3/15 anonim ***** válasza:
Te egy szexkiborg vagy :D egyszerűen sztem kíváncsi hogy a büdös kva vagy-e aki csak szexre megy vagy pedig elfogadod és ezzel bizonyosul be h szereted vagy mittomén.
2011. aug. 6. 02:44
 4/15 anonim válasza:
48%

Szerintem vagy csak simán szerelmes beléd és ezért nem akar rögtön szexelni, ezzel én is ígyvagyok...

pl:. ha látok 1 jó nőt a strandon akit nemis ismerek Reflexből mondom hogy "De megdöngetném..!"

de amikor a szerelmemmel vagyok az olyan más.

Hidd el ha 1 pasi szerelmes(de tényleg) akkor tök másképp viselkedik, mert általában azzal is beéri hogy megöleled mert azzal jelzed neki hogy te is szereted.

És ha szerelmesek vagytok egymásba, szerintem nem számít

ha valamelyikőtök nemjó az ágyban.

Az a fontos hogy együtt vagytok..:)

(bocsi h ilyen sokat irtam xD)

2011. aug. 6. 02:46
 5/15 anonim ***** válasza:
Akár az is lehet, hogy pont erre játszik. Mondjuk nincs túl nagy méretekkel megáldva odalent, és úgy gondolja, minél később kell elővennie a szerszámát, annál kisebb az esély, hogy elutasítod emiatt, hiszen addigra már megkedvelted. :P
2011. aug. 6. 02:53
 6/15 A kérdező kommentje:

tehát akkor kicsi neki???

mert nem az aggaszt a legjobban, ha "rossz" az ágyban, mindenki fejleszthető...de hát megnöveszteni azt mégsem lehet...

remélem inkább csak jobb na meg akar ismerni...

mit tegyek, hívjam randizni strandra, hátha izgatott lesz, és így "tájékozódhatok" mielőtt nagyon megszeretném, és csalódnék? vagy hogy lehetne...?

2011. aug. 6. 02:56
 7/15 anonim ***** válasza:
60%

Engem valahogy elijesztene egy olyan srác,aki minden nélkül csak úgy kijelenti,hogy ő márpedig 2hónapot vár a szexxel. Szerintem normális emebr nem mond ilyet.

1.még csa nem is jártok,de már felhozza a szextémát

2.nemcsak felhozza a szextémát,de ilyen idióta kijelentést tesz

3. tök mindegy milyen a srác,azért ez nem kicsit furcsa kijelentés....

4.ezek után én nem is gondolnék bele,hogy van-e vele probléma,mert maga a kijelentés zavaró.

5.még akkor is zavaró,ha őszintén tiszteletadásból mondta :D

2011. aug. 6. 03:33
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

Íme itt a bizonyíték, hogy a nőknek soha semmi nem jó. Ha sietsz a szexszel, az a baj, ha vársz, akkor meg az. Tessék, srácok, kell ennél jobb bizonyíték? A nőknek sohasem jó semmi :P

Szerintem még ők maguk se tudják, mi a jó nekik, de tőlünk ,pasiktól várják el, hogy majd mi kitaláljuk :D

2011. aug. 6. 03:57
 9/15 anonim ***** válasza:
48%

"Engem valahogy elijesztene egy olyan srác,aki minden nélkül csak úgy kijelenti,hogy ő márpedig 2hónapot vár a szexxel. Szerintem normális emebr nem mond ilyet."

Ha egy nő kijelenti, hogy ő pedig hat hónapig nem fog dugni az természetes. Ha egy férfi jelenti ki az nem is furcsa, szokatlan, hanem egyenesen ijesztő. Vagy te már egy hét után szétteszed a lábad?

"azért lepődtem meg, mert megszoktam, hogy eddig mindenki annyira sürgette volna a szexet (ezért is menekültem el előlük javarészt) most meg jön ő, és nem ilyen.

Lehet, hogy problémája van? Van csak szeretne jobban megismerni?

Az a másik dolog, ami aggaszt, hogy mi van, ha megszeretem, és esetleg nem jó az ágyban? "

Mi lenne, ha megkérdeznéd tőle? Tényleg nagyon szeretheted, ha azért akarod majd kirúgni, hogy szar az ágyban. Mi van, ha a te teljesítményed harmat gyenge?

És végezetül. Döntsétek már el, hogy nektek mi a jó, mert elvárjátok, hogy kitaláljuk a legapróbb gondolataitokat is, amiket még ti magatok sem tudtok.

2011. aug. 6. 04:35
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Jelen esetben egyet kell értenem 03:57-es-sel(jelzem lány vagyok). Igaza van. Ne kombinálj rögtön! Az is lehet, hogy belebotlottál egy rendes, komoly kapcsolatot akaró pasiba(bár kihalófélben van ez a faj sajnos). :) Ha bármi gond lenne az úgyis kiderül előbb-utóbb nem? Akkor meg? Ismerd meg jobban! Nagy valószínűséggel a csók és a petting nem tiltólistás(a csók úgyis hamar kiderül). Úgyhogy nyugi! Csak lazán, nehogy az elméleteiddel elkergesd szegényt!;)
2011. aug. 6. 04:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!