Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 19 éves fiú vagyok, túlsúlyos,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves fiú vagyok, túlsúlyos, de jó kedélyű, viszont még szűz. Hogyan tovább? Lesz valaha szexuális életem?

Figyelt kérdés

A fő problémáim, hogy a péniszem csak 10,5 cm, nagyon túlsúlyos is vagyok, de igyekszem lefogyni a nyáron, bár egyelőre nem sok sikerrel. A gimiben az osztály bohóca voltam, a társaság középpontja akartam mindig lenni, hogy elfogadjanak a fiúk, észrevegyenek a lányok. Ez annyira jól sikerült, hogy nem már voltam céltábla, de attól még nagyon messze vagyok, hogy a lányok férfiként nézzenek rám. Bulikban táncoltam, karaokéban szerepeltem, hogy legyőzzem a komplexusaimat, azért, hogy szeressenek, vagy legalább ne utáljanak.

Most elvettek egyetemre, félek az új közösségben megint elölről kell kezdeni a beilleszkedést, ehhez nekem már nem lesz erőm, főleg, ha elutasítanak majd a többiek.

Mennyire értékelik az egyetemeken a pozitív személetet, a személyiséget a lányok? Elvégre ők értelmesebbek, mint a többség, el fognak fogadni? Vagy szűz maradok örökre?

Van valamilyen gyors fogyókúra és péniszhosszabbító eljárás, amivel megváltozhatnék? Úgy érzem, hogy én már rengeteget tettem, hogy barátnőm legyen (többet, mint bármelyik ismerősöm, akiknek már van), de mégse jött össze, senki nem veszi észre a lelkemet.

Egyáltalán tudnak a nők szexinek látni egy ilyen fiút?

2011. aug. 5. 23:54
1 2 3 4 5
 41/49 jani010 válasza:
Az egyik lányismerösöm egy kb 150 kilos csávoval járt,és a probléma nem a testével volt hanem azzal,hogy lusta volt a szexhez.
2012. jan. 16. 22:23
 42/49 anonim ***** válasza:
Mellesleg ha lefogysz, akkor a péniszedből sem 10 cm fog kilátszani a hájtól...
2012. jan. 27. 21:06
 43/49 anonim válasza:
Öcsém én is túlsúlyos voltam 1 éve!! Kereken 140 kg. fél év alatt lementem 110.re Most ott tartok hogy 100 vagyok. Én is úgy voltam mint te!! Ne aggódj. Lesz olyan csaj akit nem igazán fog zavarni a súlyod! Nem azt mondom,hogy nem fogja mondani hogy adj lejjebb de nem fogja annyira zavarni mint az "átlag" csajokat! A pénisz méreted meg "nagyobb lesz ha a súlyod meg kissebb ez tuti!!
2012. jan. 27. 21:18
 44/49 anonim válasza:
én 11 éves és ugyan akora xD
2012. jan. 27. 21:33
 45/49 anonim ***** válasza:
57%
Írj privit! Érdekelsz! ;) 17/L
2012. jan. 27. 21:39
 46/49 anonim ***** válasza:

amiota megirtad ezt a kerdest eleg sok ido telt el.

egyetemen milyen?remelem mar beilleszkedtel!

Ne parazz h szuz maradsz es sosem fog senki szeretni! biztos talalsz vkit magadnak!

23F

Sok sikert!

2012. jan. 27. 22:14
 47/49 anonim ***** válasza:

Na akkor most segíteni fogok rajtad. Miután elolvasod ezt remélem másként értékelni majd magad.

"Én már arra is gondoltam, hogy meleg legyen, mert köztük biztosan inkább találnék párt."

Ez egy baromság.

A melegek 90%-ának biztos, hogy nem kellenél. A nőknek nem a kinézet a fontos. Legyen jó dumád, légy határozott, légy te a f@szagyerek. Érj el átütő sikereket.

Nekem kisportolt testem van, az átlagnál sokkal jobb fizikummal rendelkezem, az összes ismerősöm szerint jóképű vagyok. És meleg vagyok. Ezt egyedül én tudom, soha nem mondtam el senkinek. Nincs annál rosszabb, amikor döglenek utánad a nők, de Te vagy az, aki nem kér belőlük. Ennek ellenére volt már szexuális kapcsolatom nőkkel (csak nőkkel), csupán azért, hogy elfogadtassam magam és mert "ezt várták tőlem" az ismerőseim. Szóval ne rinyálj. Örülj annak amid van. Aki heteroszexuális és még nem volt nője az egy balfék, már bocsánat.

Ebből az a tanulság, hogy ne legyél egy pöts. Szerintem kis p.ccsel is megtudod kúrni a nőket úgy hogy a nevedet üvöltsék. ...Örülj annak amid van.

19/F

2012. jan. 27. 23:32
 48/49 anonim ***** válasza:
Gyűjtsd a pénzt a bankszámládon!
2012. jan. 28. 00:12
 49/49 anonim ***** válasza:
áááh pics/ába:D komolyan kezdtem meglepődni, senki sem írja, hogy legyél gazdag, de nagyon... minél kövérebb vagy annál gazdagabb és akkor majd jönnek a nők, és nekik elég 8.5 cm is :D:D, nah de, sokan megírták, a lelkedbe mindenki szarik bele úgy jó nagy ívben. Pont. A csajoknak nem egy olyan faszi kell akivel bármit meglehet beszélni, szép a lelke stb, hanem hogy meglehessen vele jelenni, hogy bnők összesúgjanak, milyen jó faszija van, nah pont ennyire érdekli őket a lelked:D:D a világ kegyetlen, légy te is az, igen, fogyj le, gyúrd ki magad, legyen lovettád, jó dumád, és kúrd halomra azokat a csajokat, akik anno kicikiztek hahhaha:D volt rá példa nem egy, szal szívd fel magad ba*ssz oda az asztalra, aztán hajrá, addig meg se állj amíg nem varrod le az a kis ku*rvát aki először pofán röhögött:D:D
2012. jan. 28. 03:18
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!