Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves fiú vagyok, túlsúlyos, de jó kedélyű, viszont még szűz. Hogyan tovább? Lesz valaha szexuális életem?
A fő problémáim, hogy a péniszem csak 10,5 cm, nagyon túlsúlyos is vagyok, de igyekszem lefogyni a nyáron, bár egyelőre nem sok sikerrel. A gimiben az osztály bohóca voltam, a társaság középpontja akartam mindig lenni, hogy elfogadjanak a fiúk, észrevegyenek a lányok. Ez annyira jól sikerült, hogy nem már voltam céltábla, de attól még nagyon messze vagyok, hogy a lányok férfiként nézzenek rám. Bulikban táncoltam, karaokéban szerepeltem, hogy legyőzzem a komplexusaimat, azért, hogy szeressenek, vagy legalább ne utáljanak.
Most elvettek egyetemre, félek az új közösségben megint elölről kell kezdeni a beilleszkedést, ehhez nekem már nem lesz erőm, főleg, ha elutasítanak majd a többiek.
Mennyire értékelik az egyetemeken a pozitív személetet, a személyiséget a lányok? Elvégre ők értelmesebbek, mint a többség, el fognak fogadni? Vagy szűz maradok örökre?
Van valamilyen gyors fogyókúra és péniszhosszabbító eljárás, amivel megváltozhatnék? Úgy érzem, hogy én már rengeteget tettem, hogy barátnőm legyen (többet, mint bármelyik ismerősöm, akiknek már van), de mégse jött össze, senki nem veszi észre a lelkemet.
Egyáltalán tudnak a nők szexinek látni egy ilyen fiút?
A legtöbb nő szereti a mackós alkatú fiúkat de nálad az a kis kuki nagyon gáz.Neked mindenképpen le kéne fogynod és izmosnak kéne lenned,hogy a fütyi méretedet kompenzáld.
Kiábrándító lesz amit írok de hidd el örülnöd kell neki hogy eddig nem jutottál el a szexig mert hatalmasat égtél volna.Sajnálom de ez az igazság ha meglátnálak meztelenül én kinevetnélek.
Tehát csak türelem akár évekig sport és fogyókúra.
12 centi alatt nekem nem kéne egy fiú.
Ahhoz,hogy szexuális életed legyen neked minimum kockás hasizom kell.
Sajnálom,ha megbántottalak de ez az igazság.
ma 00:45
Tessék, itt egy nő őszinte válasza.
tegnap 23:59 - Téma lezárva.!
cukorfalat, nekem kellesz!
45F Béla
Azt gondoltam, hogy ha lefogyok, akkor nagyobb is lesz a péniszem, mert ugye eltűnik a hasam aló is a zsírréteg.
Azért az megnyugtat, hogy a 12 cm az már jó, annyit szerintem simán ki tudok szerintem csiholni magamból :) Meg láttam ilyen pénisznyújtó hirdetést, az nagyon ígéretesnek látszik.
Igazából nekem nem baj, ha a duci lányok nem engem akarnak, én a vékonyakat, feltűnően csinosakat szeretem, olyanok a barátaim is.
Azt is remélem, hogy vannak még olyan lányok, akiknek a belső még fontosabb, mint a külsőségek. Vannak még ilyenek?
Ne haragudj kérdező, de meg is érdemled, hogy egyedül vagy.
Te elvárod, hogy a nőnek legyen elég a belső, mert hát az a legfontosabb blablabla...
De neked vékony, feltűnően csinos lány kell. Na neee! Szállj le a földre.
Ne várj el olyat, amit te sem tudsz megadni a másik félnek.
De hát nekem ilyen karcsú lányok az ismerőseim, barátaim, nyilvánvaló, hogy őket ismerem, ők vesznek körül, közülük választanék szívesen. És szerintem sokkal kedvesebbek is, mint a ducik, nem olyan frusztráltak. Tudom miről beszélek, én is duci vagyok és már kezdi kikezdeni az eddigi normális személyiségemet a tudat, hogy ilyen vagyok.
Ezért is szeretnék izmos, vékony lenni, hogy a lelkem ne menjen tönkre ebben a testben.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!