Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk a ti szemszögetekből nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk a ti szemszögetekből nem megalázó a nőnek ha orálisan kielégít tieteket? (bővebben)

Figyelt kérdés

Mielőtt elkezdenének lehurrogni, én is csinálom a barátomnak, és nem tartom megalázónak (bár jobb szeretem ha fekszik nem szeretek elé térdelni) csak sok nő szerint ez megalázó meg alárendelt szerepbe kerülnek tőle. Fiúk ezt hogy látjátok?

Mmint bennetek van az, hogy most ti irányítotok és a nő ki van szolgáltatva nektek?

2011. aug. 5. 21:48
1 2 3
 21/22 stikkes ***** válasza:
66%
Én mögé térdelve a s*ggét is kinyalom! Semmi para!
2011. aug. 5. 22:56
 22/22 anonim ***** válasza:

hát,személy szerint engem nem az érdekel hogy most alárendelt-e,normális kapcsolatban élünk úgyhogy mégcsak eszembe se jutott hogy ilyenkor kilenne szolgálgatva nekem vagy ilyesmi,ő csinálja nem kényszerből úgyhogy nálunk pl teljesen alaptalan lenne ilyet feltételezni

simán jó érzés hogy a szájával csinálja,vagy van akinek az jobban bejön

17/f

2011. aug. 6. 00:36
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!