Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk a ti szemszögetekből nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk a ti szemszögetekből nem megalázó a nőnek ha orálisan kielégít tieteket? (bővebben)

Figyelt kérdés

Mielőtt elkezdenének lehurrogni, én is csinálom a barátomnak, és nem tartom megalázónak (bár jobb szeretem ha fekszik nem szeretek elé térdelni) csak sok nő szerint ez megalázó meg alárendelt szerepbe kerülnek tőle. Fiúk ezt hogy látjátok?

Mmint bennetek van az, hogy most ti irányítotok és a nő ki van szolgáltatva nektek?

2011. aug. 5. 21:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
63%
Sztem hülyeség ez az egész csak szimplán annyit áro ktőle hogy elégítsen ki orálisan és persze én is viszonzom több jeletősége nincs az én szememben. Biztos vmi vallásos nők mondhatták ezt neked :D
2011. aug. 5. 21:51
 2/22 anonim ***** válasza:
63%
nem megalázó sztem, van amikor mi is nyalunk szal...
2011. aug. 5. 21:51
 3/22 anonim ***** válasza:
63%
Nem!
2011. aug. 5. 21:57
 4/22 anonim ***** válasza:
Szerintem igen... 15/F
2011. aug. 5. 21:58
 5/22 anonim ***** válasza:
Én is kinyalom. Egyenjogúság van. Nem megalázó.
2011. aug. 5. 22:02
 6/22 anonim ***** válasza:

Az alábbi választ egy hasonló kérdésre írtam, szerintem ide is tökéletesen megfelel (a kérdés itt volt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__20.. )

De tényleg, miért is tartod megalázónak? És ha ő kinyal, azt ő ne tartsa megalázónak?

Ti ilyenkor örömöt akartok egymásnak szerezni, vagy nem? Miért lenne megalázó valami, ami az egyiknek (sőt, ha kedvvel csinálod akkor mindkettőnek) örömöt okoz?

Én például határozottan szeretem a páromat kinyalni. Szeretem az ízét is, de még jobban szeretem érezni az örömét, tudni, és érezni azt, hogy neki ez nagyon jó. Ezzel ő is így van, és ő is kedvvel és lelkesen tud szopni, amivel nekem szintén örömöt okoz, és én ezt éreztetem is vele...

Szerintem a szex a kölcsönös örömszerzésről szól. Amíg ÖNKÉNT csinálsz, csináltok egymásnak olyan dolgokat, amelyek ebbe beletartoznak, az egyáltalán nem megalázó!

Pedro

2011. aug. 5. 22:10
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

Miért lenne megalázó?

Mellesleg kit érdekel, szopjon és kész!

2011. aug. 5. 22:15
 8/22 A kérdező kommentje:
Pedro: előbb olvass. Írtam h szerintem nem megalázó
2011. aug. 5. 22:19
 9/22 anonim ***** válasza:

Te is olvass. Azt írtam, hogy ez egy máshova adott válaszom, de szerintem ide is megfelel. Nyilván ami nem PONTOSAN ide illik, az figyelmen kívül hagyandó.

Pedro

2011. aug. 5. 22:24
 10/22 anonim ***** válasza:
Szerinem nem megalázó, de azokat a kis ribancokat nagyon rühellem akik mindenkit leszopnak pl már tizenévesen wc be stb az már undorító. egy 'nyalós" srác:D
2011. aug. 5. 22:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!