Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ez? Mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már számos alkalommal maszturbáltam,de orgazmusom nem volt még egyszer sem.Mi lehet a baj?Amikor a csiklóm izgatom fáj,a hüvelyemet akkor meg semmi.Érzem hogy jó de mégsem történik semmi.Velem lehet a baj?Vagy máshogy kellene?Fogalmam sincs.Ez normális,vagy nem?Hogyan juthatnék el az orgazmusig?

16/L

2011. aug. 5. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Nedves vagy amikor csinálod? Mert lehet az a baj, hogy nem vagy elég nedves hozzá, amitől kissé fájdalmas lehet a csikló izgatása.
2011. aug. 5. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:

hát az sokat segit ha nem csakúgy randomba támadod meg szegényt,hanem úgy hogy felvagy izgulva,és finoman kell kezdeni és addig keresni mindenfelé azt a pontot ami neked jó érzést nyújt amig elnem kezded érezni,aztán majd jólfog esni ha erősebben csinálod,és egy idő után össze fog jönni(lehet hogy nem elsőre,hanem csak később)

konkértan a kérdésre válaszolva pedig: 1.ha a csiklódnál fáj akkor ott nevárj orgazmust :)

2. ha a hüvelyednél meg nem érzel semmi...ottse nagyon :)

ezt úgy értem hogy a jelen helyzetben,ha úgy próbálod meg ahogy leirtam és úgy már jó érzés lessz akkor persze lehet mindkét helyen...de én csak átlagosságban irtam,az hogy pont neked hogy van az sajnos nemtudom :/

2011. aug. 5. 21:36
 3/4 A kérdező kommentje:

ha száraz kézzel izgatom a csiklóm akkor fáj,akkor megpróbálom nedvesen.Köszönöm a válaszokat.

Utolsó:nem hogy nem érzek semmit a hüvelyemnél csak hiába izgatom 1órát semmi :S

2011. aug. 5. 21:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Több oka lehet :

PL: nem avgy elég nedves túl durván csinálod nem vagy rá kellően felizgulva stb stb ...

De az is lehet hogy te szimplán olyan lány vagy akinek ugymond"nem elég a maszti" vagy hogy ugymondjam ez a dolog számodra nem izgató több nő ismerősöm is van aki nem tud elmenni masztitól sehogy.Ha pároddal is ilyen problémák lesznek akkor izgulj :)

2011. aug. 5. 21:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!