Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kicsi. Mit tegyek, hogy ne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányka555 kérdése:

Kicsi. Mit tegyek, hogy ne zavarjon?

Figyelt kérdés
Túl kicsi a mellem...Kerek, nem lóg nagyon jó formája van.csak a méretével van bajom.A barátom azt mondja megvan vele elégedve. Sokszor simogatja, csókolgatja és dicsér, hogy így tökéletes és ő így szeret. nagyon jól esik,de akkor is zavar, hogy kicsi... :/
2011. aug. 5. 20:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hát igen a mell is olyan mint az úttörővasút...

A gyerekeknek találták ki és a felnőttek élvezik :D

2011. aug. 5. 20:52
 2/11 anonim ***** válasza:
fogadd el. te is írod hogy szép, a barátod is imádja, hol a problem?
2011. aug. 5. 21:08
 3/11 kukismaci válasza:
Ha őt nem zavarja sőt szereti akkor ne legyen bajod magaddal. És nyílván nem csak ő lesz így vele életed során, bár nem írtad le a korodat.
2011. aug. 5. 21:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Egyértelmű h nem olyan fontos számára a barátja... így a véleménye se számít.
2011. aug. 5. 21:10
 5/11 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ugyanabban a cipőben járunk :) De én azt vettem észre, hogy mióta barátom van és látom, hogy szereti és egyáltalán nem zavarja a mérete, már engem sem zavar a dolog. Végső soron neki akarok tetszeni, és ő így szeret. Szerintem egy idő után téged sem fog zavarni!
2011. aug. 5. 21:11
 6/11 anonim ***** válasza:

21:10 hát...te buta vagy :D

nálunk is ez a helyzet 17 évesek vagyunk,6 hónapja vagyunk együtt sokszor van hogy csakúgy fekszünk egymáson ruha nélkül stb. néha ha szembe vagyunk még mindig szégyellősködik,mert mert neki nem tetszik az övé,nekem igen szoktam is simogatni stb. de mégis,neki eddig nem múlt el, egyszer talán nekiis és nekedis elmúlik :D

2011. aug. 5. 21:57
 7/11 anonim ***** válasza:

előző vagyok,elfeljtettem odairni hogy miért mondtam hogy a 21:10-es kommentelő buta. azért mert mint az előbb leirtam az én barátnőm is olyen mint a kommentelő,viszont neki én vagyok a mindene ^^ és nekemis ő

bármit megtenne értem,akárcsak én érte(volt már rá példa hogy kértem valami nem hétköznapit és szó nélkül megtette) úgyhogy továbbra is azt mondom hogy nem feltétlenül van igaza a 21:10-esnek

és még mindig buta :D

2011. aug. 5. 21:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor örüljé magadnak
2011. aug. 5. 23:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Te okos, komoly kapcsolatban él 17 éves:)
2011. aug. 5. 23:33
 10/11 anonim ***** válasza:
2011. aug. 5. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!