Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi. Mit tegyek, hogy ne zavarjon?
Hát igen a mell is olyan mint az úttörővasút...
A gyerekeknek találták ki és a felnőttek élvezik :D
21:10 hát...te buta vagy :D
nálunk is ez a helyzet 17 évesek vagyunk,6 hónapja vagyunk együtt sokszor van hogy csakúgy fekszünk egymáson ruha nélkül stb. néha ha szembe vagyunk még mindig szégyellősködik,mert mert neki nem tetszik az övé,nekem igen szoktam is simogatni stb. de mégis,neki eddig nem múlt el, egyszer talán nekiis és nekedis elmúlik :D
előző vagyok,elfeljtettem odairni hogy miért mondtam hogy a 21:10-es kommentelő buta. azért mert mint az előbb leirtam az én barátnőm is olyen mint a kommentelő,viszont neki én vagyok a mindene ^^ és nekemis ő
bármit megtenne értem,akárcsak én érte(volt már rá példa hogy kértem valami nem hétköznapit és szó nélkül megtette) úgyhogy továbbra is azt mondom hogy nem feltétlenül van igaza a 21:10-esnek
és még mindig buta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!