Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a megcsalast...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Twinky kérdése:

Hogyan lehet a megcsalast kiprovokalni?

Figyelt kérdés
Egy korabbi kerdesnel felmerult, hogy ki lehet provokalni.
2011. aug. 5. 18:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
De ez baromság, illetve, csak tisztességtelen emberekre jellemző. Egy jellemmel rendelkező ember ilyenkor szerintem véget vet a kapcsolatnak és tovább is áll.
2011. aug. 5. 19:14
 12/15 anonim ***** válasza:
30%

Simán ki lehet provokálni.

Pl egyes nők szeretnek szexmegvonósdit játszani.

Egy hónapig elhúzogatom magamnak,de tovább nem.

Akkor megyek és felszedek valakit,vagy befizetek egyre és kész is a megcsalás.

Már ha a profi szolgáltatót megcsalásnak tekintjük.

2011. aug. 5. 19:16
 13/15 anonim ***** válasza:
50%

Nem válaszolsz az sms-ekre, interneten ha rád ír, emailokra.

Sokat káromkodsz a közelében.

Célzol a kinézetére kritizálással.

Elmentek inni, enni valamit aztán kijelented, hogy nincs nálad pénztárca, fizessen már ő.

Mindig ő keressen téged, ne te őt.

De amúgy undorító így viselkedni egy emberrel.

2011. aug. 5. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Pl. az exem úgy provokálta ki, hogy hihetetlenül elhanyagolt... elvárta, h hűséges legyek, de ő viszont nem adott nekem semmit, sem lelkileg, sem szexuálisan. Szerelmes voltam és sajnos még vagyok is, de egyszerűen annyira hiányzott már, hogy valaki törődjön velem, hogy már attól majdnem sírvafakadtam, ha valaki megsimogatta a vállamat. 4 havonta egyszer volt szex, az is 10 perces, és úgy havi 1x találkoztunk egy órára, ami alatt szintén nem mutatott semmi gyengédséget az irányomba. Ez egy évig játszódott, akkor megismertem valakit, akitől megkaptam amit tőle nem. Nem feküdtem le vele, de megcsókoltam, plusz rengeteg időt töltöttem vele. A párom elég szar helyzetbe hozott, mert megmondta, h szerinte az teljesen normális, ami köztünk van és nem kell változtatni, tehát ha szeretem, így is kell. Szeretem, de mégis elhagyom, mert ezt nem lehet bírni idegekkel. Viszont így meg azt érzem, h a másikat átverem, hiába leszek vele, hiszen még mindig az exembe leszek szerelmes...
2011. aug. 5. 19:38
 15/15 anonim ***** válasza:
miért provokálod ki? te is csalod, és azt akarod hogy ő lebukjon és ő legyen a bűnbak?
2011. aug. 5. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!