Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha a férfiak elvárják, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiak elvárják, hogy a párjuk szájába élvezhessenek, akkor utána miért nem hajlandóak vele csókolózni?

Figyelt kérdés
Vagy másképpen, ha nem hajlandóak vele csókolózni, akkor miért várják el, hogy a párjuk szájába élvezhessenek? Ezt ti így nem érzitak nagyon tisztességtelennek?
2011. aug. 5. 17:14
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

ma 18:49

Márpedig van olyan nő, aki nem szívesen hagyja, hogy a sperma a szájába menjen. És bizonyára van olyan férfi is, aki nem szívesen nyal ki egy nőt. Vannak ilyenek, mert nem vagyunk egyformák, és kész. Minden ember más és más, ennnyi a lényeg, hogy te szánalmasnak tartod, az téged minősít.

2011. aug. 5. 18:53
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Beszarok, azért mert valamit szánalmasnak tartok, paraszt vagyok. Na ja. Mert olyan nincs ám, amit TE tartasz szánalmasnak. Biztos van, de arra azt mondanád: az mááás...
2011. aug. 5. 18:55
 23/29 A kérdező kommentje:

ma 18:55

Pl. másokat az ízlésük és vágyaik miatt szánalmasnak tartani szerintem igenis nagyon szánalmas. :)

2011. aug. 5. 18:56
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem arra reagáltál, amit írtam. Én azt mondtam: Neked talán nincs semmi, amit szánalmasnak tartasz? Te meg nem erre válaszoltál. Kitérsz a válsz elől. Sok vitám volt nőkkel, ezt csinálják. Ha nem tudnak mit mondani, akkor valami másfélét mondanak ami marha keményen hangzik.
2011. aug. 5. 18:59
 25/29 A kérdező kommentje:

ma 18:59

"Én azt mondtam: Neked talán nincs semmi, amit szánalmasnak tartasz? Te meg nem erre válaszoltál."

De, igen, erre válaszoltam.

Méhozzá ezt:

"Pl. másokat az ízlésük és vágyaik miatt szánalmasnak tartani szerintem igenis nagyon szánalmas. :)"

Ez a hozzászólás pedig az általad elkövetett ezen hozzászólásra vonatkozott:

"Szánalmasnak tartom mindkét nem sipákolását a sperma miatt!"

Comprende?

2011. aug. 5. 19:02
 26/29 anonim ***** válasza:
Simán megcsókolom barátnőmet ha a szájába élveztem akkor is.
2011. aug. 5. 19:30
 27/29 anonim ***** válasza:

hm... tehát te ezt szánalmasnak tartod... akkor ez meg téged minősít :D :D

(mondjuk egy minősítés az pozitív is lehet :D)

2011. aug. 5. 22:16
 28/29 anonim ***** válasza:
Mekkora egy nagy marha vagy te kérdező!
2011. aug. 5. 23:00
 29/29 anonim ***** válasza:
engem egyáltalán nem zavar
2011. aug. 6. 06:48
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!