Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak elvárják, hogy a párjuk szájába élvezhessenek, akkor utána miért nem hajlandóak vele csókolózni?
Ha nem hajlandó megcsókolni, miután a szádba élvezett el kell gondolkodni hogy miért is vagytok vele.
Am az én párom megcsókol miután a számba élvez.
Egy önző liba aki nem hagyja hogy a sperma a szájába menjen. Én ezt sose értettem, ti lányok örülnétek, ha a srác nyalna, majd egyszercsak kézzel folytatná? Ne mondjátok hogy igen, mert nem igaz! Én ilyen nőt ki nem nyalnék.
Az érem másik oldala:
Egy önző csődör aki elvárja hogy a lány szájjal elégítse ki, de utána meg se csókolja. Ti bunkók, amitől szerintetek gáz undorodni a nőnek (sperma), attól ti miért undorodtok? Nem az lenne a minimum, hogy a lányt aki megteszi nektek, amit szeretnétek, hálából megcsókoljátok? Én ha nő lennék ilyen srácot le nem sz*pnék.
"Én nem vagyok. Ettől függetlenül a véleményem az, hogy a férfiak jelentős része így tesz."
és azt te honnan tudod? tán átment rajtad a férfiak jelentős része?
csak magadat minősíted ilyen általánosított kérdéssel.
ma 18:21
"Egy önző liba aki nem hagyja hogy a sperma a szájába menjen."
Bocs, de szerintem ezt gondold át még egyszer. :)
"Én ezt sose értettem, ti lányok örülnétek, ha a srác nyalna, majd egyszercsak kézzel folytatná? Ne mondjátok hogy igen, mert nem igaz! Én ilyen nőt ki nem nyalnék."
Az te vagy, de ebből nem kellene általánosítani. Amelyik férfi undorodik a saját spermájától, az miért várja el azt, hogy a nő ne undorodjon tőle (a spermától)?
"Egy önző csődör aki elvárja hogy a lány szájjal elégítse ki, de utána meg se csókolja."
Na-na. Én ilyet sem írtam sehol. :) Pusztán magára az ellentmondásra világíottam rá egy kicsit.
ma 18:40
Na látod, ez is egy tipikus férfi-reakció, rögtön abba az irányba tereled a gondolatmenetet, ami azt sugallja, hogy a nők mind-mind ribancok.
Nem, nem ment át rajtam még senki sem, de vannak barátnőim, meg nekik is vannak barátnőik, és soha ennek ellentmondó tapasztalatról nem számoltak még be.
"Az te vagy, de ebből nem kellene általánosítani. Amelyik férfi undorodik a saját spermájától, az miért várja el azt, hogy a nő ne undorodjon tőle (a spermától)? "
Ezt már én is leírtam, te okos!
"
"Egy önző csődör aki elvárja hogy a lány szájjal elégítse ki, de utána meg se csókolja."
Na-na. Én ilyet sem írtam sehol. :) Pusztán magára az ellentmondásra világíottam rá egy kicsit.
"
Nem mondtam, hogy te írtál volna ilyet! De én meg írtam, és komolyan gondoltam azt is, amit a férfiakra és azt is, amit a nőkre írtam! Pontosan az ellentmondás miatt! Szánalmasnak tartom mindkét nem sipákolását a sperma miatt!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!