Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet elkerülni a "túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elkerülni a "túl nyálas" csókot?

Figyelt kérdés

mit lehet tenni ellene hogy ne legyen túl nyálas a csók? közben sokszor nyelni? de hogy lehet közben még a nyelésre is figyelni? és az orrodon veszel közben is levegőt,de ha önkéntelenül a számon vennék? vagy ezt nem lehet elrontani?

bocsi a sok kérdésért de még sosem csókolóztam és szeretnék segítséget kérni mert nagyon izgulok. :S :)

16/L

2011. aug. 5. 16:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
nekem simán megy :) még vissza is tudom szívni a nyálam smárolás közben és lenyelni :) am meg jó az ha nedves egy kicsit :D :P :..
2011. aug. 5. 17:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
ennyi kérdés uram. az jön majd magától. s ha ennyire parázol akkor neki se fogj, ugyis elrontod, ha túl erősen koncentrálsz.
2011. aug. 5. 17:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem semmi gáz nincs ezzel..ha nyálas a csók max az álladtól az orrodig fogsz nyáltól tocsogni:D azt aztán nyelhetjük.. elég elmaszatolni a kezemmel vagy megvárni míg megszárad...Mondjuk a barátomtól akármit szívesen elviselek, nemmmintha nagy kín lenne ennyit megtenni:D amúgy meg lehet nyelni pici puszik közbe. és csókolózás közbe is ha épp kinnt a nyelve a számból..:D nem nagy dolog tényleg, majd tapasztalod te is.;)Amúgy sokkal zsíírabb a nyálas, jobb mintha a 4 porzó, száraz ajak csatázna egymással.!!!:DD

Csak nyugii 15L

2011. aug. 5. 18:43
 14/15 A kérdező kommentje:

köszi a választ ^^

megpróbálok megnyugodni xD

2011. aug. 5. 18:48
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a többiek is mondták, ne parázz és ne gondolkozz rajta sokat! Én is rengeteget olvastam róla, szinte megtanultam szöveg alapján, hogy hogyan is kell csókolózni. Aztán amikor eljött az ideje, azt hiszed, eszembe jutott valami belőle? Semmi! Ment magától. Szerintem nem lesz vele gond...
2011. aug. 6. 00:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!