Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet elkerülni a "túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elkerülni a "túl nyálas" csókot?

Figyelt kérdés

mit lehet tenni ellene hogy ne legyen túl nyálas a csók? közben sokszor nyelni? de hogy lehet közben még a nyelésre is figyelni? és az orrodon veszel közben is levegőt,de ha önkéntelenül a számon vennék? vagy ezt nem lehet elrontani?

bocsi a sok kérdésért de még sosem csókolóztam és szeretnék segítséget kérni mert nagyon izgulok. :S :)

16/L

2011. aug. 5. 16:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Menj a szaharába a találkozó előtt.
2011. aug. 5. 16:51
 2/15 A kérdező kommentje:

még annyit kérdeznék hogy közben ez a nyelés hogy működik?

mert ha pont egymásba vagyunk gabalyodva, akkor nyitott szájjal nem lehet nyelni nem? :S

és a csók először sosem nyelvesen indul? előtte csak szájrapuszik?

2011. aug. 5. 16:52
 3/15 A kérdező kommentje:
légyszi,normális válaszokat írjatok mert tényleg szükségem lenne rá.
2011. aug. 5. 16:53
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg ezt nem lehet elrontani. De tanítani meg elmagyarázni sem. Ha majd eljön az az ember, akit szeretsz, akkor rá fogsz érezni.
2011. aug. 5. 16:54
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem a nyálas csókot.
2011. aug. 5. 16:56
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyitott szájjal is lehet nyelni. Nem "teljes" nyelés, de nem attól még nem fogsz ingert érezni a nyeléshez.

Ne parázz ennyit és kész. Hülyeség ezen gondolkozni... miért gondolkozol azon, hogy hogy fogsz átmenni a hídon, ha még nem is vagy ott? Élj és ne gondolkozz az életről. Neurózis.

2011. aug. 5. 16:57
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
de figyelj már, azt sem tudod milyen ugy egyáltalán... honnan veszed hogy ezek a problémák amiket te kitalálsz valojában problémák? ugysem ezen fogsz gondolkodni közben... majd megoldódik... agy kikapcs olyankor ugyis, ha szereted az illetőt. csak ugy meg fölösleges csókolózni csak azér mert hátha jó lesz mert ugysem lesz jo. legalább egy kis vonzalom szükségeltetik
2011. aug. 5. 16:57
 8/15 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :)

a vonzalom meg van csak az a baj hogy tartok tőle kicsit. :S

2011. aug. 5. 17:05
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

én nem szoktam közben nyelni. vagyis sztem nem is tudnám h megoldani.:D

általában azt csinálom h smárolás előtt jól "össze szívom a nyálam" a számban és nyelek egy nagyot, és kész. utána már nem nyálas..:D

2011. aug. 5. 17:15
 10/15 A kérdező kommentje:
köszönöm neked is:)
2011. aug. 5. 17:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!