Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van a páromnak merevedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a páromnak merevedése alvás közben?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többször tapasztalom, hogy a páromnak merevedése van alvás közben. Ez miért van? Talán aggódnom kéne, hogy már nem kíván engem?

Olyan aggasztó, mint ha más lányokról fantáziálna :(

Nem mertem neki még egyszer sem mondani.

2011. aug. 5. 16:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

De az, hogy valakire nagyon intenzíven gondolsz, nem tudatos döntés következménye, hanem bizonyára az illető erős érzelmi hatással van rád, nem?

Egyébként meg, honnan tudod, hogy nem rólad álmodik ilyenkor?

2011. aug. 5. 16:51
 12/20 A kérdező kommentje:

persze, igen ha erős érzelmi ráhatással van valaki rám, akkor is létre jön az álom általában de én most konkrétan arra gondoltam, hogy emlékszem mikor még tizenéves voltam, és a kedvenc énekesemmel akartam mindig álmodni, és este direkt sokat gondoltam rá, meg arra, hogy vele álmodjak és általában bejött :)

Pl, ma este pandákkal akarok álmodni, akkor este sokat gondolok a pandákra, esetleg pandás képeket/ filmeket nézek és velük fogok álmodni :D

Csak nekem van ilyen ? :)

De elképzelhető, hogy velem álmodik csak azért furcsálltam, mert ezelőtt nem volt ilyen, vagyis nem igazán tapasztaltam.

2011. aug. 5. 16:56
 13/20 anonim ***** válasza:
71%
nagyon rég voltam már bnőmmel és minden éjjel van merevedésem, és vele álmodok... minden éjjel :) de ha te azthiszed hogy az éjszakai merevedése azér van mert "juj biztos más lányokról álmodik és engem nem kiván", hát inkább nem minősítelek. szép dolog is a bizalom és az őszinte szeretet... nekem nem kellenél...
2011. aug. 5. 17:00
 14/20 A kérdező kommentje:

Figyelj utolsó, nem tudod, hogy az előző párom mit művelt velem, csak azért mert én bíztam benne :)))))))))))

Úgyhogy inkább ne minősíts te engem!

Én nem azt mondtam, hogy biztosan megcsal, meg júúúúj ezmegaz... Csak azt, hogy fura mert eddig nem volt ilyen!

Boldog vagyok mellette és nagyon szeretem, és igazán örülök neki, hogy Ő nem verte még bele a fejem a mosogatógépünk szélébe azért, mert nem úgy főztem meg neki , ahogy azt Ő elvárta volna!!!

Ennyit az előző "kapcsolatomról"

Örülök, hogy a régi párom már nem zaklat éjszakánként nagykéssel kopogtatva a bejárati ajtónkon és a szobaablakomon!

2011. aug. 5. 17:06
 15/20 anonim ***** válasza:

Előző előtti vagyok:

Igen, csak nektek, nőknek van ilyen, hogy "most ezzel meg azzal akarok álmodni". :P

2011. aug. 5. 17:11
 16/20 szamo77db ***** válasza:
71%

Ez teljesen renben van így! Fiatal férfiaknál, fiúknál gyakori, hogy erotikus álmok közben heves merevedésük van,

amit olykor ejakuláció is kísér!

2011. aug. 5. 17:42
 17/20 anonim ***** válasza:
ne aggódj, ez normális. nekem is sokszor van. és honnan veszed, hogy nem épp rólad álmodik? ;-)
2011. aug. 5. 22:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Egy egészséges férfinek vagy tízszer legalább merevedése van az éjszaka folyamán. Egyébként meg ha látod, hogy reggel is az van neki, ébreszd azzal, hogy a szádba veszed, és kényezteted. ;)
2011. aug. 6. 02:21
 19/20 szamo77db ***** válasza:
Mert egészséges, fiatal férfiember!
2011. aug. 6. 06:41
 20/20 anonim ***** válasza:
kedves kerdezo. azert all fel neki este, mert 8 `orat fekvo helyzetben tolt es igy tobb ver jut el a farkaig, azaz fel fog allni. nincs ebben semmi kulonos, es csodalom, hogy ezt senki sem tudta. am nekem is mindig felallt reggel 12 eves korom utan. de az is igaz, h a teenager-ek sokat almodnak sex-rol
2011. aug. 6. 18:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!