Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van a páromnak merevedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van a páromnak merevedése alvás közben?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre többször tapasztalom, hogy a páromnak merevedése van alvás közben. Ez miért van? Talán aggódnom kéne, hogy már nem kíván engem?

Olyan aggasztó, mint ha más lányokról fantáziálna :(

Nem mertem neki még egyszer sem mondani.

2011. aug. 5. 16:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
58%
Mert egy kib.szott mutáns!
2011. aug. 5. 16:39
 2/20 anonim ***** válasza:
73%
Tudatlanul fantáziál más lányokról, kúrva anyját?... Teljesen természetes, egy egészséges férfinek alvás közben 7-8x van erekciója.
 3/20 anonim ***** válasza:
64%
Hát mert "szépeket" álmodik:) Nincs ezzel gond, szerintem.
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert kérdező, szerinted az álom mióta "fantáziálás"? Te talán tudatosan képes vagy befolyásolni az álmaidat? nem hinném...

Az meg, hogy a férfiaknak álmukban merevedése van, egy teljesen természetes dolog minden férfinál.

2011. aug. 5. 16:42
 5/20 anonim ***** válasza:

Ha többet szexelne úgy ahogy szeretne, nem kellene álmodoznia róla !

Egyébként az ágykígyó nyakát rögtőn el kell kapni :)))))

2011. aug. 5. 16:46
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

ma 16:39

Nincs itt semmi szép álmodás, függetlenül merevedése van minden férfinak álmában, sőt az lenne a probléma ha nem így lenne.

2011. aug. 5. 16:46
 7/20 anonim válasza:
100%

Éjszakai, alvás közbeni merevedés anélkül is lehet egy férfinak, hogy másik lányokról álmodna. De egyébként még ha álmodik is más lányokról, az nem szándékosan történik, hiszen az álmodás nem olyan, mint a fantáziálgatás.

Abszolút feleslegesen aggódsz.

2011. aug. 5. 16:47
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Mikor felkel az ember, áll a répa rendesen.
2011. aug. 5. 16:47
 9/20 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdezem, mert eddig egyik barátomnál sem tapasztaltam. 24 éves vagyok, pár pasin túl vagyok már.

Egyébként úgy hiszem igen, tudom befolyásolni az álmaimat bizonyos szinten.

Ha sokat gondolok valakire/valamire az este folyamán intenzíven, az esetek döntő részében vele/ azzal kapcsolatosan álmodom :)

Ezért írtam így.

2011. aug. 5. 16:48
 10/20 A kérdező kommentje:

Mostanában minden nap szexelünk, van hogy napi 2-3× is, ez így megy már vagy 3 hete, nem hiszem hogy ez miatt lenne! :D

Köszönöm a válaszokat ! :)

2011. aug. 5. 16:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!