Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megakadályozni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megakadályozni, hogy a lepedőm foltos legyen reggelente?

Figyelt kérdés
Elég gyakran megtörténik, és nem tudok ellene mit tenni. És már nagyon zavaró néha.
2011. aug. 5. 16:06
 71/108 anonim ***** válasza:
100%
Nah jó, ha nem vagy képes rá leírni, akkor sajnállak nagyon, pedig csak segíteni akartam. Ajánlom neked, ha eddig ezekszerint nem történt meg, egy szexuális felvilágosítást, kérj meg valakit, aki mindent elmagyaráz. Egy barátodat, vagy ha ezt égőnek tartod, fordulj orvoshoz, vannak kifejezetten ezzel foglalkozó orvosok, ők mindent elmagyaráznak majd, mi hogyan működik, mit hova kell tenned. Csak hát furcsa, hogy ennyi idősen nem esett még le a dolog lényege. Fogadd meg a tanácsomat, fordulj orvoshoz. Üdv, és minden jót.
2011. aug. 5. 17:22
 72/108 A kérdező kommentje:
Már bocs, de ha most azt gondolod, hogy nem tudom, hogy mi mire való, akkor nagyon mellélőttél. Tudom, hogy van a fütyi - alias pénisz, meg van a punci - alias vagina, sőt, tisztában vagyok a szexuális és hormonális működéssel is. (Ösztrogén, progeszteron, sárgatest-hormon). Stb., soroljam még?
2011. aug. 5. 17:25
 73/108 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy nagyon bírom, hogy mikor segíteni akar valaki, akkor csak az ellenkezés jön, de azt, hogy valaki megfogadjon egy tanácsot, azt már nem sikerül neki.
2011. aug. 5. 17:27
 74/108 anonim ***** válasza:
100%

ma 17:27!

Én feladtam. Add fel te is! Neki a fejében van valami probléma...

2011. aug. 5. 17:28
 75/108 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy, azért kérdeztem, hogy hogyan csinálnád, mivel a csajnak azzal okozol örömöt, meg saját magadnak is, ahogyan mozgatod a faszodat a csaj pinájában. És közben mindketten élvezitek, hogy eggyütt vagytok. Nem attól, hogy a csajra gondolsz. ÉRTED MÁR?
2011. aug. 5. 17:30
 76/108 anonim ***** válasza:
100%

ma 17:28

Ez volt az utolsó, nem húzom tovább az időmet.

De te amúgy csaj vagy, nem?

2011. aug. 5. 17:31
 77/108 anonim ***** válasza:
100%

ma 17:31!

Nem:D 22F

2011. aug. 5. 17:33
 78/108 anonim ***** válasza:
54%

ma 17:31

Akkor ez nem jött be :D

2011. aug. 5. 17:35
 79/108 A kérdező kommentje:
Márpedig én a nőkre izgaulok fel, nem pedig magáról a cselekvéstől. Ha úgy tetszik, előbb van a vágy alanya, és utána maga a vágy. Érted már? :)
2011. aug. 5. 17:35
 80/108 anonim ***** válasza:
100%

Akkor k.rva gyorsan keress magadnak egy barátnőt, mert ez így semmiképp sem normális...

Amúgy nálunk is úgy van, ahogy írod, csak mikor magadnak csinálod, akkor a fejedben van a csaj, és csak elképzeled. Nincs ott előtted. Amikor meg ott a csaj, akkor meg már egyértelmű :D

2011. aug. 5. 17:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!