Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet megakadályozni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megakadályozni, hogy a lepedőm foltos legyen reggelente?

Figyelt kérdés
Elég gyakran megtörténik, és nem tudok ellene mit tenni. És már nagyon zavaró néha.
2011. aug. 5. 16:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/108 A kérdező kommentje:

De ilyen "nyugodt állapotom" 2-3 hetente egyszer, ha van.

Amúgy meg, mint említettem, nem a fizikai ingertől élvezek el, hanem attól, amire gondolok.

2011. aug. 5. 16:53
 42/108 anonim ***** válasza:
100%
Van külön szobád, ahol laksz?
2011. aug. 5. 16:54
 43/108 anonim ***** válasza:
100%
Vagy olyan hely, ahol egyedül lehetsz?
2011. aug. 5. 16:55
 44/108 A kérdező kommentje:
Nincs külön szobám, mivel hétköznap kollégiumban/egyetemen vagyok, hétvégente meg otthon, akkor meg a legritkább esetben vagyok egyedül otthon, de ott meg bármikor rám nyithatnak.
2011. aug. 5. 16:55
 45/108 anonim ***** válasza:
100%

"Amúgy meg, mint említettem, nem a fizikai ingertől élvezek el, hanem attól, amire gondolok."

De értsd már meg, hogy a kettőnek együtt kell teljesülnie ahhoz, hogy elélvezzél. Mert ez így nagyon nem normális.

És, ha soha nem verted még ki, akkor honnan tudod, hogy nem esne jól? Nyugodt körülményt lehet minden nap teremteni. Mikor zuhanyozni mész stb... Gondolsz valami izgatóra és elkezded verni.

2011. aug. 5. 16:56
 46/108 anonim ***** válasza:
100%
hát ha attól tudsz elmenni, hogy olyanokra gondolsz, akkor nem kell feltétlenül kiverned. miért mondja el ezt egymás után 20 ember? akkor csak gondolj jóra, és menj el úgy, tök mindegy hogy csinálod, csak az a lényeg, hogy nappal megtedd, és akkor nem éjszaka fog jönni. ennyi.
2011. aug. 5. 16:56
 47/108 anonim ***** válasza:
100%
Akkor marad az, hogy zuhanyzás közben, rágondolsz valami jó csajra, aztán közbe húzogatod, menni fog az.
2011. aug. 5. 16:58
 48/108 anonim ***** válasza:
100%
Azért, ha közben húzogatja, azért csak közelebb áll ahhoz, mintha csajjal lenne...
2011. aug. 5. 16:59
 49/108 A kérdező kommentje:

ma 16:56

"De értsd már meg, hogy a kettőnek együtt kell teljesülnie ahhoz, hogy elélvezzél."

Miért kellene? Az orgazmus megvan (megvolt) mind a 3 említett alkalommal, és megvan minden egyes alkalommal, amikor álmomban történik.

"És, ha soha nem verted még ki, akkor honnan tudod, hogy nem esne jól?"

Kezdj el mondjuk a mobilodon Tetriszt játszani. (Nem trollkodás, komoly példa). El fogsz ettől élvezni? Anélkül is tudod a választ, hogy csinálnád. Egyszerűen, mert szexuálisan a Tetrisz - vélhetőleg nem izgat fel. Hasonlóképpen, én sem érzek a húzogatástól szexuális izgalmat.

Nyugodt körülmény meg... azt megette a fene. Bármikor rám nyithatnak.

2011. aug. 5. 17:00
 50/108 anonim ***** válasza:
100%
De azért azt se mondd, hogy 21 éves korodra csak 3x kivántad meg, hogy húzogasd egy kicsit a makkost?
2011. aug. 5. 17:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!