Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire aktív vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire aktív vagy csak a kedvembe akar járni a bnőm? Meg hogy mondjam meg neki, hogy egy kicsit lassítson?

Figyelt kérdés
Én 21 vagyok a bnőm 18 és egy kicsit túl gyakran szexelünk,mmint nincs vele baj,csak őt féltem.Múltkor sörözünk nézzük a meccset erre elkezdett simogatni ott és nekemesett.Másnap is jött mert hozott kaját,köszönet képpen csak egy puszit adtam neki a konyhában és megint azt ágyban kötöttünk ki.És ez mostanában túl gyakori.(heti 3x de valamikor 2x egy nap)Elhiszem h tombolnak a hormonjai,de hogy monjdam meg neki finoman,hogy nekem ez egy kicsit sok?
2011. aug. 5. 14:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
látom,senki sem érti a problémámat:D sajnálom h nem egy szexkazán vagyok és más is érdekel:D
2011. aug. 5. 14:56
 12/18 anonim ***** válasza:
igen, nagyon sok minden érdekel, pl. punnyadás a tv elött. Ez aztán az életcél
2011. aug. 5. 14:59
 13/18 anonim ***** válasza:
72%
Mert az agyba-főbe való dugás értékesebb életcél..:D Én megértem, és nem hiszem, hogy velünk van a gond. Várom a lepontozásokat. :))
2011. aug. 5. 15:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyik féllel sincsen gond. Annyi a probléma, hogy nem teljesen egyeznek az igényeik.
2011. aug. 5. 15:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Mi ugyan még nem "dugunk" de néha én is úgy érzem barátnőmmel, hogy kimerít. 4 nap alatt 3-4 élvezés még belefér, de utána már inkább csak én foglalkoznék vele, ha úgy adódik. Mindazonáltal igen, mi megfogtuk azt a bizonyos szexéhes lábat, ez tény :)

Kérdésre a válasz: "Drágám, úgy érzem, hogy túlzásba visszük a szexet." Nincs séta, nincs hancúr. Nincs duma, nincs hancúr.

Egyszerű szabályok, csak szépen kell megfogalmazni.

20/F

2011. aug. 5. 15:16
 16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat:)
2011. aug. 5. 15:22
 17/18 anonim ***** válasza:

18 éves lányként teljesen normálisak az igényei. Más fiú a seggét verné a földhöz örömében, te pedig nem becsülöd meg. Aztán majd pár év múlva meg a frigid lánnyal örülnél még ennek :-)

Na de komolyan, ha ő ennyire kívánja te pedig nem, akkor nagy jövőt nem jósolok nektek.

2011. aug. 5. 15:56
 18/18 anonim ***** válasza:
88%

Igen, kurv@ nagy hiba van veled:

"szeretek ... egész nap fetrengeni vagy tv-zni."

Tehát ez egészségtelen, ez egy mentális betegség. Soha nem tudtam egy órát sem fetrengeni csak úgy. Mindig kiakadtam az olyan embereken, akik képesek voltak egy vasárnap délutánt a TV előtt végig dögleni. Szegényes, primitív és igénytelen.

Nincs elfoglaltságod, nem tudsz mit csinálni, amivel előbbre viszed a kis senyvedt életed? Egy hobbi, egy plusz munka? Nem hajt semmi, hogy csinálj valamit? Bazz: ültess fát, sportolj, kirándulj, olvass, kertészkedj és szexelj. De egész nap fetrengeni? Komolyan kiborulok az ilyen emberektől ... az ilyenek csak azért élnek, hogy csökkentsék a GDP-m. Nőne az életszínvonal, ha ilyenek nem lennének ...

2011. aug. 5. 16:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!