Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek lehet baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet baj?

Figyelt kérdés

Tudom, h már elcsépelt kérdés, de én újból megkérdezem: lehetek-e terhes? A szitu az, h nem jött meg a mensim, bár csak 1 napja késik. Elkaptam vmi vírusos betegséget, anya szerint amiatt késik. Még sose volt baj a gumival( nem szakadt ki, nem csúszott le). De mégis aggaszt ez az egész.

Csak normális válaszokat kérnék.!

2011. aug. 5. 13:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes, de nem hiszem, hogy az vagy. Nyugi.
2011. aug. 5. 13:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Gyógyszerek miatt is késhet. De egy nap még semmi. Majd ha egy hetet késik, akkor kezdj aggódni.
2011. aug. 5. 13:31
 3/9 anonim ***** válasza:
igen, lehetsz terhes, de ez a késés természetes.
2011. aug. 5. 13:33
 4/9 anonim válasza:
SZIA HOGY SEGITSEK SZUKSEGEM VAN A KORODRA ES MI A BAJOD VAN EN ORVAS VOK NO GYOGYASZ
2011. aug. 5. 13:40
 5/9 anonim ***** válasza:
1-2 nap kéksés belefér,viszont ha 1 hete nem fog megjönni az ciki.akkor anyudnak meg kell mondani h ez nem fertőzés,mert abból ált. nem szokott baba lenni.de ha tényleg nem jön meg,akkor majd vegyél 2 terhességi tesztet.(azért h biztos legyél benne)
2011. aug. 5. 13:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha gumival csináltad és az sosem szakadt ki, nem hiszem h terhes vagy. Valószinű tényleg a fertőzés miatt lehet... és 1-2 nap késés még tényleg semmi, sőt ilyen esetben akkor sem hiszem, hogy terhes lennél ha egy hetet késne, bár akkor már tanácsos elmenni nőgyógyászhoz, aki biztos ad valami gyógyszert vagy valamit. Amúgy tényleg számos oka lehet annak, h nem jön meg (a terhességen kívül)
2011. aug. 5. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:
terhes vagy.
2011. aug. 5. 14:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek a bogyó szedése előtti hónapban - már kézhez kaptuk a fogitabit - volt 45 [sic!] napos ciklusa és nem, nem terhes. Kicsit voltunk csak berosálva... Normális 1-2(-3) napos késés simán lehet betegség, stressz, hormonok hatására. Nyugi :)

20/F

2011. aug. 5. 15:55
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat.:) egy kicsit megnyugodtam.!:D
2011. aug. 5. 16:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!